Black Friday PRO 2018 vine cu extra promoții

F64 a dat startul celei de-a șasea ediții a evenimentului „Black Friday Pro“! Până în noaptea de duminică 14 octombrie la ora 23:59,  clienții se pot bucura de Black Friday PRO online pe toată perioada, iar în magazinul F64 (Bd. Unirii 45) doar până sâmbătă inclusiv. Magazinul F64 va fi închis duminică, însă te așteaptă o mulțime de surprize în online.
Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday Pro de anul acesta sunt aparate foto mirrorless și DSLR de top: obiective, drone, stabilizatoare, monitoare profesionale ș.a.m.d. Alături de acestea, punem la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care să-și completeze trusa de profesionist. Și pentru că așa cum te-am obișnuit, vrem să te punem în temaă cu principalele produse vedetă pentru a-ți ușura alegerea, ți-am pregătit o listă cu ele, pe categorii.

Vezi toate produsele și prețurile AICI!

Cu toate acestea, ne-am gândit la oferte mai atractive, așa că am adăugat și câteva promoții extra:

La orice cameră foto – video cumpărată (inclusiv aparate compacte), ai următoarele reduceri care se aplică direct în coș:

  • Discount 10% la obiectiv
  • 15% la accesorii foto

Se aplică doar produselor care nu se află în campania Black Friday PRO, iar pentru ca reducerea să se aplice, este nevoie ca produsele să fie pe aceeași comandă. 


 
 

Citește regulamentul aici!

Ca totul să decurgă mai mult decât simplu și ușor în zilele de Black Friday Pro, te rugăm să ții cont de urmatoarele:

  • Ajută-ne să fim mai rapizi, ca să te poți bucura cât de repede de echipamentele foto-video preferate.
  • Verifică dacă ai actualizat datele din contul tău de client (adresă, telefon etc.), pentru a evita întârzierile de livrare.
  • Pe durata Black Friday PRO se pot rezerva timp de 24h produsele cu ridicare din magazin.
  • Orice comandă de peste 300 de lei beneficiază de livrare gratuită!
  • Spre deosebire de anii trecuți, în 2018 beneficiezi de puncte de fidelitate de 1% pentru Black Friday PRO.

Programul magazinului de Black Friday Pro va fi după cum urmează:

  • Vineri 09:00-21:00 
  • Sâmbătă 09:00-19:00

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.