(c) Luiza Boldeanu

Workshop de fotografie Photo Insights – Portret Artistic

O fotografie nu este doar o fotografie. Este povestea artistului, a subiectului și a privitorului.

Ești pasionat de fotografia de portret? Cauți să surprinzi în imaginile tale povești altfel? Vrei să afli mai multe despre portretul artistic în fotografie?

Academia Photo Insights te invită alături de Luiza Boldeanu (Marinaș) și Tatiana Volontir la un Workshop-ul de Fotografie – Portretul Artistic,  unde vei avea posibilitatea să aprofundezi partea creativă a fotografiei și să afli care sunt instrumentele necesare prin care să-ți dezvolți abilitatea de exprimare vizuală.
portret artistic

5 Motive principale pentru care să te înscrii la Workshop-ul de portret artistic, din data de 28-30 Septembrie 2018:

  • Poți învăța fotografie de la traineri experimentați (Luiza Boldeanu & Tatiana Volontir)
  • Vei întâlni oameni pasionați și dornici de a studia arta fotografică alături de tine, deci îți poți face prieteni pe măsură
  • Mediul de lucru este unul cald și interactiv, părerea ta contează și orice idee creativă pe care o ai poate fi pusă în practică
  • Vei primi feedback constructiv în timp real pe tot parcursul Workshop-ului de la trainerii noștri cu experiență
  • Vei cunoaște metode de lucru noi, prin care să-ți dezvolți imaginația, comunicarea cu subiectul, relația cu privitorul, abilitatea de a spune povești prin imagini, s.a.m.d. 


La finalul acestui workshop:

  • Vei înțelege rolul esențial pe care îl ai în crearea unui personaj sau a unei povești fotografice de impact
  • Vei ști cum să folosești principiile de bază în procesului de creație și vei cunoaște planificarea unui proiect fotografic de la 0
  • Vei primi suportul digital al seminarelor și nu numai
  • Vei ști ce implică procesarea unei imagini fine art


Este un workshop intensiv și interactiv, se desfășoară pe parcursul a 3 zile consecutive (28, 29 și 30 septembrie) în București, locurile sunt limitate (maxim 10) și este special conceput pentru fotografii care se află la un nivel intermediar.

Mai multe detalii și formularul de înscriere aici, îl puteți găsi aici: https://goo.gl/3B9qL5

Academia Photo Insights împreuna cu Luiza Boldeanu și Tatiana Volontir te așteaptă cu drag!
 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.