Începe primăvara la F64 cu GHIO cel fotograf!

GHIO
 

Este ultima zi de iarnă, iar primăvara deși este chiar la colț, pare sfioasă sau oricum nepregătită încă să ne întâmpine. F64 l-a contactat pe GHIO cel fotograf, pentru a ajuta pasionații de fotografie să aducă primăvara mai repede.

Așa că, începând de astăzi, pe site-ul F64, GHIO ți-a pus la dispoziție o mulțime de oferte ce vin exact la granița dintre iarnă și primăvară. Vrei să surprinzi ultimele clipe ale iernii de la înălțime? Profită de ofertele noastre la DJI, iar dacă vrei să te asiguri că nu-ți lipsește chiar nimic la noua dronă poți profita de sistemele noastre de stabilizare,  de care poți profita și pentru mirrorless și DSLR.

Aruncă un ochi și peste camerele de acțiune întrucât pot fii companionul perfect pentru sporturile de sezon! Apropo de compromisuri, dacă ai multe de făcut și nu mai știi cum să te imparți, pentru că ai mereu nevoie să fii conectat, poți achiziționa un Smartwatch!

Dacă iarna te-a luat și pe tine pe nepregătite și alunecând, telefonul tău a avut de suferit, la noi în magazin găsești reduceri la Motorla și la huse de telefon și folii pentru a-ți proteja noul sau chiar și vechiul telefon.

Pentru că vrem mereu să te bucuri de gadgeturile și echipamentele tale foto-video Xiaomi revine ca să nu rămâi niciodată fără baterie!

Totuși în ce poți căra toate acestea? În rucsacii și gențile Peak Design! De asemenea, vei regăsi și o gamă de accesorii de la acest brand, precum: sisteme de prindere pentru obiective, curele etc.

GHIO

Și dacă pe partea de echipament și accesorii ai tot ce ai nevoie, poate ai vrea să te înscrii la grupa intensivă a Cursului foto acreditat sau să vii vineri, 2 martie, începând cu ora 19, în sala expozițională F64 la vernisajul #ShadesOfWonderland, semnat de Raluca Antuca.

Ne-am gândit și la cei care nu sunt din București, care pe vremea aceasta mai greu pot ajunge la cursuri sau evenimente. Așa că, dacă nu ai cum să treci prin capitală, poate te vor inspira articolele noastre:

5 idei de cadouri pentru 8 martie – La multi ani, femeie!

Fotografe de la 1800 și până în prezent

Nu uita că te așteptăm să-l descoperi și pe GHIO cel fotograf! Cu siguranță te va inspira să alegi ceva potrivit pentru tine. 😀

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *