10 idei de cadouri pentru 8 martie

Pentru că martie este o lună specială, în care sărbătorim femeile din viața noastră, întreaga echipa F64 vrea să vă dorească o primăvară frumoasa și fotogenică! În plus, pentru voi, bărbații care ne sunteți alături mereu și care astăzi aveți nevoie de idei de cadouri pentru femeile din viața voastră, echipa F64 va vine în ajutor cu câteva idei speciale.

Testate

 Plăcute

 Apreciate

Recomandate

Deși trăim într-o era digitala, păstram cu noi nostalgia tiparului. Iar în cazul fotografiilor, printul are câștig de cauza clar în fata imaginilor afișate pe un monitor. La F64, prin intermediul serviciului de printing, poți printa cele mai faine fotografii cu ea sau cu voi doi, le poți înrămă sau poți comanda printuri de mari dimensiuni cu voi. Îi vei face cu siguranță o surpriza când vă găsi tabloul acasă, pe perete. Colecționați magneți de frigider? Cu siguranță vei găsi loc și pentru cei personalizați, din vacanța voastră sau cu fotografiile realizate de ea.

Garmin Vivofit 4 Bratara Fitness Smart Small/Medium Negru
Polar A370
Maxcom FW34

Oricine ar trebui sa aibă o brățară de fitness. Acestea pot monitoriza caloriile arse, pulsul, calitatea somnului, au în general autonomie destul de mare si pot chiar afișa apelurile primite pe telefon. Brățările fitness te inspiră sa te pui în mișcare. Pe lângă monitorizarea pașilor, a distantei, a caloriilor arse și a somnului, acesta monitorizează si perioadele de inactivitate. Trackerul de activitate urmărește progresul 24/7 și îți permite să te debarasezi de cablul de încărcare.

Samsung Acumulator Extern Super Fast Charging 10000 mAh USB Gri
Anker PowerCore Slim Acumulator Extern 10000 mAh
Anker PowerCore Essential Acumulator Extern Premium 20000 PD mAh Negru

Vrei să va auziți mai des dar rămâne des fără baterie la telefon iar încărcătorul este acasă? Are un gadget preferat și uită să-l încarce? Acumulatorul extern este soluția ideală în ambele cazuri. Un accesoriu foarte practic în voiaj sau atunci când nu există acces la priză, compact și ușor, găsindu-și cu ușurință loc în orice geantă.

Fujifilm Instax SQ1 Aparat Foto Instant Glacier Blue
Fujifilm Instax Mini 11 Aparat Foto Instant Lilac Purple
Fujifilm Instax Mini 40 Aparat Foto Instant Negru

Gama Fujifilm Instax Mini vine în culori care mai de care mai drăguțe, ușor de asortat cu cea mai nouă rochiță, fustă sau jachetă. În plus, fetelor le place întotdeauna un produs cu note retro. Iar utilizarea aparatelor instant este extrem de facilă. Consumabilele le găsești tot la noi, iar fotografiile rezultate încap chiar și în portofel.

Kathay V01S Selfie Stick cu Lampa LED Ring Light
Streamplify Light 10"/26cm
Elgato Ring Light Lampa LED Circulara

Este accesoriul perfect pentru fotografii, ajutând la iluminarea fotografiilor cu smartphone-ul sau aparatul foto. Este portabil și demontabil, suportul este unul din cele mai versatile accesorii pentru fotografiile și video-urile cu smartphone-ul. Iluminează perfect cu orice ocazie, în interiorul încăperilor sau afară, este ideal pentru filmări, poze fashion, poze și video reclame social media, machiaj și vlog. 

Manfrotto Suport pentru Smartphone Universal
Kathay Selfie Stick 4in 1 cu Ventilator si Lampa LED
Hama Selfie Stick Funstand 57" Declansator Bluetooth Negru

Da, fetelor le place să apară în fotografii. Singure sau alături de cei dragi. Îi va face plăcere cu siguranță un astfel de accesoriu, util și pentru vacanțe, când poate nu e nimeni în preajma să imortalizeze momentul din locul preferat și mult visat. La noi găsești diferite modele de selfie stick, alegerea îți aparține.

Pickup Audio-Technica AT-LP140XPSVE
Audio-Technica AT-LP3BK
Denon DP-300F

Un pick-up poate întregi întreaga atmosferă din casă, poți colecționa vinyluri și îi poți oferi în dar și albumul vostru preferat. Pickup-ul este în continuare căutat pentru calitatea sunetului, iar noile modele produse oferă pe lângă calitatea sunetului, un design modern și ușor de folosit, cu diverse funcționalități actuale.

Apple iPhone 13 Telefon Mobil 128GB 5G Midnight
Samsung Galaxy S23
Huawei P50

Este un cadou cu care nu ai cum să dai greși. Datorită telefoanelor mobile și aplicațiilor de editare putem realiza în prezent fotografii de înaltă calitate și le putem edita cu ușurință. Se întâmplă uneori ca dintr-un motiv sau altul să nu avem aparatul de fotografiat la noi și exact atunci să vedem ceva interesant. Aceste situații pot fi nenumărate, iar soluția pentru ele este simplă: putem imortaliza aceste clipe cu camera foto încorporată în telefonul mobil. De ce? Pentru că telefonul mobil îl avem cu noi tot timpul, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Kathay Waterproof Plant Grow Lampa LED Crestere Plante 100W
Kathay Waterproof Plant Grow Lampa LED Crestere Plante 150W
Kathay Waterproof Plant Grow Lampa LED Crestere Plante 50W

Este foarte importantă protejarea naturii, iar creșterea plantelor acasă poate fi o activitate foarte plăcută împreună cu întreaga familie. Lampa pentru creșterea plantelor poate fi o idee de cadou inedit de oferit pasionaților de natură. Are un spectru complet, potrivit pentru orice plantă în orice perioadă de creștere. Este ușor de instalat, are o greutate redusă și este super-subțire. Este potrivită atât pentru plantare în aer liber, cât și pentru interior.

GoPro Hero10 Black Camera de Actiune 5.3K 23MP
GoPro Hero 9 Black Edition Camera de Actiune 5K 20MP
GoPro Hero11

Este pasionată de sporturile extreme precum scufundările, mountain biking-ul, hiking-ul sau de evenimentele noi și palpitante? Nu o lăsa să plece în expediții fără o cameră de acțiune sau alte dispozitive foto și video, pentru a nu pierde niciun moment al deplasării. Păstrați aceste amintiri pentru anotimpurile reci și bucurați-vă de peisajele pline de soare și de valuri, pe tot parcursul anului.

Poate te-ar mai interesa și următoarele articole:

Femeia prin ochii fotografilor romani
Fotografii din România sărbătoresc Ziua Femeii cu imagini în care au surprins feminitatea
Portret de femeie fotograf

Iar daca acest articol este citit de tine, femeia, prietena, soția, iubita, mama, sora lui, nu ezita să îi arăți ideile noastre și să îl ajuți să îți aleagă cel mai frumos cadou, alături de un buchet de flori și o îmbrățișare! La multi ani, femeie!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.