Expoziție Mircea Bezergheanu la F64

Te așteptăm marți, 19 decembrie 2017, începând cu ora 19, în sala expozițională F64 (Bd. Unirii, nr. 45) pentru a vernisa Expoziție “Legând două țărmuri – de la fântâna Sunguru la playa de las Catedrales”, semnată de Mircea Bezergheanu. Fotograful va susține și o prezentare generală dedicată Olympus cu exemplificări. Mircea ne va vorbi despre experiența sa cu Olympus, plus obiectivele din gama PRO/Premium, odată cu trecerea de la sistemul DSLR la mirrorless. În plus, îți va povesti și despre locurile unde s-a bucurat de echipamentul foto.

Evenimentul va fi LIVE, pe Facebook. Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.
Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate.

Îl lăsăm chiar Mircea să ne povestească despre locurile unde a realizat cadrele din expoziție:

Dobrogea. Spre deosebire de locurile care țipă – fotografic vorbind – să le pozezi, aici ai mari dificultăți în a-ți găsi subiectul și punctul de stație. Când te uiți pe afișajul aparatului mai sunt cum sunt, dar când ajungi acasă și le deschizi pe un monitor mare îți vine să plângi și te iei la palme. apoi ștergi totul, gândind – O iau de la capăt!

Iar și iar, într-o serie de nereușite cărora le pierzi chiar șirul. Apoi, brusc, apare starea aia – ȘI CE DACĂ!!! Starea aia de imponderabilitate pozografică, când magia o regăsești în greutatea echipamentului care-ți înconvoaie spinarea și-ți roade ceafa, în transpirația care-ți udă hainele pe dedesubt, în greznele care urlă de tensiune atunci când piciorul alunecă pe rotunjimea aspră a calcarului ud, tocit de vreme, când te întrebi siderat: “Ce caut eu de fapt aici?!” și te trezește o rafală rece de ploaie ce-ți arde fața, făcându-te să nu mai vezi câteva secunde.

Ce cauți acolo omule? Ce te mână și-ți dă puterea de care nu te credeai în stare? Ce șoapte vânezi tu când vântul urlă la tine, urlă să pleci, să fugi, să lași totul în urmă?

Am legat cele două margini ale Europei într-un tur foto extrem, călătorind cu masinile peste 10000km. Rezultatul acestui periplu este dincolo de fotografie. Acestea sunt doar palide ilustrații ale unor trăiri intense, care nu pot fi expuse sau vândute. Și pentru că adevărul se descoperă, nu se dăruiește, misterul rămâne acolo, pe câmpia Morfa și la Fântâna Sunguru. Am să vă povestesc de ce, am să vă învăț cum, am să vă arăt unde.

Despre Mircea Bezergheanu 

Expoziție

Când tu te pui la adăpost, pentru că plouă, e viscol sau caniculă, Mircea Bezergheanu fotografiază. Și nu o face pentru a mai bifa un salon, expoziție sau concurs. O face pentru că iubește ceea ce face. Mircea este prieten ca o furtună, tată ca un lup, furând din timpul lui pentru al dărui celor care nu au timp. Nu-l căuta în galeriile fotografilor, nu este prezent acolo, dar dacă ai noroc poate-i zărești umbra, undeva într-o noapte când e cazat la un hotel cu miliarde de stele, lângă cel mai iubit copac din Dobrogea.

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate. 

Evenimentul va fi LIVE, pe Facebook.  Ne vedem pe 19 decembrie 2017, începând cu ora 19, în sala expozițională F64 (Blv. Unirii, nr. 45)!  Nu uita, expoziția va rămâne pe simeze până pe 10 ianuarie! 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.