Franturi de Sri Lanka cu Sigma 18-35mm f /1.8 Art si Canon 70-200mm f/4 IS USM

Postat de: F64 F64

Sri Lanka, cunoscuta in trecut si sub numele de Ceylon, este o tara a contrastelor, de la frumusetea peisajelor la indiferenta localnicilor in ce priveste grija fata de mediu, de la aerul sufocant din orase la mirosul feluritelor betigase parfurmate aprinse pe inserat, de la prezenta animalelor pe strazi si in curti (lemurieni, scorpioni, varani) la rezervatiile de ocrotire a unor specii precum elefanti, leoparzi, crocodili, de la agitatia din trafic la rugaciunile din templele budiste care razbateau pana pe plaja.

Am plecat in Sri Lanka cu gandul la exoticele si nesfarsitele plaje cu cocotieri care ma asteptau, iar pentru a fi pregatita pentru orice situatie mi-am completat echipamentul fotografic cu doua obiective pe care ma gandesc sa le achizitionez in viitor: Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art, pe montura Canon si Canon 70-200mm f/4 IS USM, puse la dispozitie cu multa generozitate de F64.

Pentru a surpinde cat mai mult din farmecul locului si al oamenilor am folosit Sigma 18-35 mm f/1.8 Art, un obiectiv gradangular foarte versatil, mai ales in scenele de strada. Obiectivul Sigma 18-35mm f1.8, este un obiectiv zoom, care ofera un unghi de cuprindere generos si cu o viteza de focus buna. Am folosit acest obiectiv in mod special cand am vrut sa surpind cadre largi precum peisaje, zone aglomerate, dar si portrete. Oamenii din Sri Lanka sunt deschisi, adesea curiosi si se lasa usor fotografiati. Din acest motiv, a fost foarte usor sa ma apropii de ei.

peisaje superbe

Mai multe fotografii cu Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art: