Promoții de Black Friday Pro 2016 la F64

Postat de: F64 F64

F64 dă START-ul la promoțiile de Black Friday Pro 2016 cu reduceri de până la 65% la peste 250 de produse!

Vorbim desigur despre reduceri la echipamente foto-video full-frame, dar și la aparate cu senzor APS-C (utile ca back-up, dar nu numai), sau de promoții la obiective din gama pro, blițuri externe și alte accesorii importante pentru orice profesionist.

Haide să descoperim împreună produsele vedetă din cadrul Black Friday Pro:

Nikon D500

black friday pro

D500 este fratele mai mic al lui D5, vârful de lance în format FX de la Nikon, dar este fenomenal la capitolele putere şi precizie.

Sistemul AF cu 153 de puncte de la Nikon, de generaţie nouă, oferă o acoperire extrem de largă. Noii senzori de imagine şi de măsurare a expunerii asigură recunoaşterea subiectelor cu o precizie remarcabilă, precum şi detalii excepţionale.

Poţi fotografia la cadenţe de până la 10 fps, iar buffer-ul de înaltă performanţă permite înregistrarea unui număr de până la 200 de imagini NEF (RAW) în timpul unei serii de mare viteză.

Pentru cineaştii care merg la extreme, D-Movie permite înregistrarea în aparatul foto a filmelor de înaltă definiţie 4K/UHD de până la 30 de minute.

Cu ocazia Black Friday Pro, F64 ți-a pregătit niște fotografii realizate cu Nikon D500 aici.

Nikon D810

De la texturi delicate până la mişcări foarte rapide, acest aparat foto extrem de versatil, de 36,3 megapixeli, este pregătit pentru orice!

Cu un senzor reproiectat, în format FX, un interval ISO foarte larg şi un procesor de imagine EXPEED 4, obţineţi imagini de o claritate fără precedent, care au o tonalitate deosebită şi zgomot redus pe întregul interval de sensibilităţi.

Performanţa AF de vârf, viteza de declanşare în serie de până la 7 fps şi înregistrarea filmelor Full HD la 1080/60p vă oferă libertatea de a înregistra orice tip de scenă, cu o precizie riguroasă. Sistemul Picture Control 2.0 de la Nikon asigură o flexibilitate excepţională la procesarea şi optimizarea imaginilor în aparatul foto.

Canon 6D

Canon EOS 6D continuă să se situeze în topul preferințelor pasionaților foto-video, reprezentând intrarea ideală în lumea full-frame. Cu un corp compact și foarte solid, plus un senzor full-frame de 20,2 megapixeli, care oferă performanțe incredibile la valori ISO mari, Canon EOS 6D este companionul ideal pentru călătorii.

Sistemul de autofocus cu 11 puncte include un senzor central cu sensibilitate de -3 EV, fiind extrem de rapid și precis chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Specificații, pe scurt:

• Senzor CMOS Full Frame de 20.2 Mpx
• Procesor DIGIC 5+
• Filmare Full HD 1080p @ 30fps cu control manual
• Fotografiere în rafală cu până la 4.5 fps
• Autofocus cu 11 puncte
• Senzor AF central în cruce -3 EV
• Ecran LCD Clear View 3.0″
• Interval ISO extins 50-102/400
• Transfer fișiere și comandă la distanță pe bază de Wi-Fi
• Marcare imagini cu date de localizare prin modulul GPS

Cu ocazia Black Friday Pro, F64 îți reamintește de un review despre Canon 6D pe blogul F64.

Nikon D7200

black friday pro

Destul de multe topuri de aparate DSLR îl clasează pe locul II pentru aparatele foto cu senzori APS-C și pe locul 21 în topul celor mai performante aparate foto, indiferent de formatul senzorului.

Dacă la exterior este similar cu predecesorul său, Nikon D7100, la interior D7200 aduce o serie de îmbunătățiri majore, cum ar fi:

 • Un buffer mai mare pentru fotografierea în rafală (100 cadre JPEG/ 27 RAW față de 28 cadre JPEG și 4 cadre RAW)
 • Un sistem AF îmbunătățit
 • Un senzor CMOS nou (tot fără filtru low-pass)
 • ISO nativ 25.600
 • Conectivitate Wi-Fi și NFC integrată
 • Autonomie mai mare a acumulatorului  [1,110 cadre (CIPA)] sau aproximativ 80 minute de înregistrare video)
 • Stocare simultană pe două carduri SD/SDHC
 • Body-ul din aliaj de magneziu, etanșeizat

Dacă ți-au plăcut D7000 și D7100, cu siguranță îl vei iubi pe Nikon D7200, așa că îl poți avea în vedere drept cameră de back-up. Profită de promoția de Black Friday Pro!

Canon 5D mark III

Deși majoritatea ochilor sunt ațintiți acum spre modelul EOS 5D mark IV, nici versiunea mark III nu se lasă mai prejos, menținându-se în lista de preferințe a profesioniștilor.

5D Mark III este un DSLR extrem de versatil și robust, ce oferă performanțe deosebite, indiferent de aplicație – studio, fotoreportaj sau fotografie de eveniment.

Înregistrezi imagini de înaltă calitate, pline de detalii, cu ajutorul senzorului CMOS de 22,3 megapixeli şi al procesorului de imagine DIGIC 5+. Culorile sunt luminoase, dar naturale, iar detaliile fine sunt conservate fără probleme.

Carcasa de magneziu asigură rezistenţă şi durabilitate, fără surplus de greutate. Etanşarea împotriva intemperiilor asigură protecţie la praf şi umezeală, așa că poți sta fără griji chiar și în timpul unui shooting în ploaie.

Focalizezi rapid şi precis, chiar şi pe subiecţii care nu se află în centru, cu un sistem de focalizare automată panoramică în 61 de puncte. 41 de puncte de tip încrucişat (din care cinci sunt de tip dublu încrucişat, cu sensibilitate suplimentară) asigură urmărirea precisă a obiectelor aflate în mişcare.

Performanțele video și audio nu sunt nici ele de neglijat, 5D mark III înregistrând video Full HD cu control manual și sunet stereo digital la 48 kHz, permițând control manual asupra nivelului acestuia. O mufă de microfon extern standard de 3,5 mm permite utilizarea microfoanelor de la terţi, iar o mufă pentru căşti permite monitorizarea sunetului în timpul înregistrării.

Cu siguranță ți-l dorești în trusa ta foto 🙂

Canon 7D mark II

black friday pro

Deși lansat din 2014, Canon 7D mk II rămâne în topuri și pe lista de achiziție a multor pasionați foto care nu-și doresc să facă încă pasul spre full-frame, dar vor un aparat extrem de performant.

Construit în jurul unui senzor CMOS APS-C de 20,2 de megapixeli, Canon 7D mk II poate înregistra cadre în rafală cu până la 10fps și a preluat de la vârful de gamă, Canon 1DX, sistemul de focalizare cu 65 de puncte în curce. Mai mult, dispune de două procesoare de ultimă generație DIGIC VI, salvează fotografiile simultan pe carduri SD/CF (2 sloturi) și are GPS încorporat.

Dincolo de caracteristicile de mai sus, față de predecesorul său, Canon 7D, versiunea mark II se mai diferențiază prin:

 • Etanșeizare mult mai bună
 • Buffer mai mare pentru fotografierea în rafală (130 cadre JPEG și 31 cadre RAW)ISO 100-16000, extins 100-51200 (față de ISO 100-6400 )
 • HDR din cameră
 • Rezoluția ecranului cu până la 10% mai bună
 • Durata de viață a declanșatorului: 200,000 de cicluri  față de 150,000

În plus, funcțiile video sunt excepționale, grație sistemului de focalizare Dual Pixel CMOS AF și funcției Movie Servo AF. Canon EOS 7D Mark II filmează Full HD cu 60fps.

Este clar că cei de la Canon au vrut să facă din 7D mk II un aparat performant, care să fie pe placul celor care fotografiază în condiții dificile, meritând astfel să își facă loc pe wishlist-ul celor pasionați de fotografia de acțiune și wildlife.

Citește pe blogul F64 cum s-a descurcat Canon 7D mark II în fotografia de wildlife, de sport sau de concert.

Sony A7 II

Sony A7 II introduce câteva îmbunătățiri notabile față de modelul Sony A7 – primul aparat foto mirrorless cu senzor Full Frame. Sony A7 II are un grip cu priză și ergonomie îmbunătățită, stabilizare de imagine e 5 axe ce poate compensa până la 4.5 trepte de expunere, AF Hibrid cu până la 30% mai rapid, tracking de 1.5 ori mai precis și funcții video noi: codec XAVC S și suport S-Log2.

La F64 îl găsești în varianta de kit cu obiectivul 28-70mm sau doar body.

Nikon 70-200mm f/2 8g ED VR II AF-S

black friday pro

Un tele cu zoom este mereu util și pe lista de dorințe a oricărui pasionat de foto-video.

Versiunea Nikon 70-200mm f/2 8g ED VR II AF-S conferă o deschidere f/2.8 pe toată plaja focală, are o funcție de reducere a vibrațiilor (VR II) și un strat Nano Crystal.

Obiectivul asigură claritate extraordinară de la un capăt la altul al cadrului, beneficiind de focalizare automată rapidă și silențioasă pentru imagini incredibil de clare în orice condiții de iluminare.

În plus, corpul de magneziu este etanșat împotriva intemperiilor astfel încât Nikon 70-200mm f/2 8g ED VR II AF-S poate răspunde celor mai provocatoare condiții de fotografiere.

Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

Canon EF 24-70mm f/2.8 II L USM este urmașul popularului EF 24-70mm. Acest obiectiv foto vine cu o nouă construcție pentru a răspunde la două dintre cele mai frecvente cereri ale fotografilor:

 • Formula optică nouă, ce include două lentile UD și una Super UD pentru rezoluție mai bună inclusiv în colțurile imaginii
 • Design mai compact și greutate redusă.
 • Suplimentar, izolarea la praf, umezeală și intemperii a fost revizuită, astfel încât poate rezista cu brio în cele mai dificile condiții.

 

Canon EF 85mm/1.8 USM

Pasionat de fotografia de portret? Atunci Canon EF 85mm f/1.8 USM este obiectivul pentru tine! Distanța focală mică a teleobiectivului, combinată cu diafragma maximă și viteza ridicată de focalizare automată fac din obiectivul EF 85mm f/1.8 USM un instrument optic ideal pentru orice fotograf de portrete. În plus, oferă o bună separare a subiectului de fundal și este foarte bun pentru situațiile de iluminare slabă, permițând timpi scurți de expunere.

Canon EF 70-200mm/4 L USM

black friday pro

Canon EF 70-200mm f/4L USM este un teleobiectiv cu zoom de înaltă performanță. Asigură calitatea excelentă a imaginii în situații din cele mai diverse. Design-ul său ușor și compact îl recomandă ca fiind companionul ideal de călătorie.

De ce? Sunt cel puțin câteva argumente:

• Ușor și compact
• Diafragma maximă constantă f/4
• Elemente din fluorină și UD
• Focalizare automată rapidă
• Tratamente Super Spectra
• Deschiderea circulară a diafragmei asigură o bună separare a subiectului de fundal

Vezi și un review despre acest obiectiv, aici.

Nikon 24-70mm f/2 8E ED  VR AF-S

Nikon AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR incorporează cele mai noi tehnologii optice de la Nikon. Față de versiunea anterioară, obiectivul de față include stabilizare de imagine VR (Vibration Reduction) care compensează până la 4 trepte de expunere, diafragma controlată electromagnetic pentru expuneri consistente la fotografierea în rafală, precum și o construcție optică reproiectată, care include 1 element asferic ED (ASP/ED), 3 elemente asferice, 2 elemente ED și tratamente optice Nano Crystal și Fluorine. Tratamentul cu fluorină are rolul de a preveni aderarea picăturilor de apă și a prafului la elementul frontal. În completare, Nikon AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR este izolat de praf și umezeală.

Nikon SB-5000

black friday pro

Fiind construit pentru a face faţă cu succes situaţiilor de fotografiere dificile, SB-5000 este perfect pentru fotografii profesionişti care au nevoie de flexibilitatea de a crea configuraţii complexe, cu montaj pe aparatul foto şi în alte poziţii.

Comanda radio elimină nevoia unei linii de vizare directă între master şi slave, crescând totodată fiabilitatea când se fotografiază în lumina puternică a soarelui. Noul sistem de răcire integrat de Nikon permite peste 100 de aprinderi rapide, cu bliţul funcţionând la putere maximă.

Având o construcţie uşoară şi compactă, precum şi comenzi ordonate, acest nou Speedlight oferă performanţe de iluminare neegalate atât pe teren, cât şi în studio.

Afla mai multe detalii aici.

Sigma Art 18-35mm F 1.8 DC HSM

black friday pro

Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM Art, pe montura Canon sau Nikon, este un obiectiv cu adevărat inovator, oferind o diafragmă maximă f/1.8, întâlnită în prezent doar la obiectivele fixe. Acest obiectiv este dedicat aparatelor foto Canon cu senzor APS-C, oferind un unghi de cuprindere generos. Acest lucru recomandă Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM pentru cadrele largi, peisaj, fotografie de grup, arhitectură, etc.

Construcția obiectivului este metalică, foarte robustă, satisfăcând și exigențele fotografilor ce-și doresc echipamente fiabile, pe care se pot baza în orice condiții. Obiectivul vă oferă o calitate excepțională a imaginii, mulțumită elementelor optice cu dispersie scazută și a multiplelor tratamente.

Motorul de focus HSM asigură o focalizare extrem de rapidă, precisă și silențioasă fiind de un real ajutor pentru videografi.

Descoperă povești din Sri Lanka surprinse cu acest obiectiv, aici.

Sony 24-70mm f/4 Vario Tessar T* OSS ZA FE E-mount

tv-produse-sony-24-70

Sony Vario-Tessar T* FE 24-70mm f/4 ZA OSS este un obiectiv zoom all around cu plaja focală de la superangular la tele, cu o diafragmă maximă de f/4 , destinat aparatelor cu montură Sony E, cu senzor Full Frame sau APS-C.
Sony Vario-Tessar T* FE 24-70mm f/4 ZA OSS este recomandat fotografilor exigenți și se pretează pentru fotografie de eveniment, călătorie, fotojurnalism, grație plajei focale generoase.

Sony 70-200mm f/2.8 OSS GM OSS

black friday pro

Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS face parte din linia de top a obicetivelor pentru camere mirrorless Full-Frame (montura Sony E). Acronimul GM vine de la G Master și înseamnă că tehnologia încorporată și performanțele optice sunt superioare liniei Sony G.

Caracteristici principale:

• Compatibil Full-Frame
• Plajă diafragme: f/2.8 – f/22
• Un element XA (asferic extrem)
• Două elemente asferice
• Patru elemente ED
• Două elemente Super ED
• Tratamente Nano AR și tratamente cu fluorină
• Sistem de focus liniar SSM
• Stabilizare de imagine Optical SteadyShot
• Focalizare complet internă
• Buton blocare focalizare
• Izolat la praf și umezeală
• Diafragma circulară cu 11 lamele

Descoperă fotografii de concert realizate cu acest obiectiv, aici.

Sony 35mm f/2.8 Sonnar T* ZA FE E-mount

Sony Sonnar T* FE 35mm F2.8 ZA este un obiectiv superangular pe montură Sony E, recomadat fotografilor exigenti care își doresc maximul de performanță optică. Poate fi folosit cu camere cu senzor APS-C și Full Frame deopotrivă și oferă imagini remarcabile prin contrast și claritate. Sony Sonnar T* FE 35mm F2.8 ZA a fost proiectat să reziste la praf și umezeală.

Tamron 24-70 F/2.8 SP VC USD

black friday pro

Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD (pe montură Canon sau Nikon) este un obiectiv standard zoom, cu diafragma maximă constantă f/2.8, cu o optică de excepție ce furnizează imagini de calitate, cu o rezoluție extraordinară. Este un obiectiv ideal pentru călătorie, instantanee și fotoreportaj, fapt ce-l recomandă deopotrivă fotoreporterilor, fotografilor de evenimente cât și fotografilor amatori.

Diafragma deschisa f/2.8 asigură echilibrul perfect dintre claritate și bokeh, fiind potrivit pentru situațiile în care se dorește o bună separare a subiectului de fundal, sau pentru situațiile de iluminare slabă.

Obiectivul poate fi folosit atât cu aparatele foto cu senzor format APS-C, cat și cu cele Full Frame sau pe film.

Canon XA10

Camera video inovatoare XA10 AVCHD include tehnologia profesională Canon într-o carcasă ultracompactă. Excepționala funcționalitate și versatilitate asigură performanțe video și audio remarcabile.

Cu ocazia Black Friday Pro, F64 îți reamintește de un review despre Canon XA10 aici.

Sony HXR-NX100

black friday pro

Sony HXR-NX 100 este o cameră video Full HD profesinală dotată cu senzor de 1″, care permite un câmp de profunzime mai mic, mai aproape de aspectul cinematografic. Senzorul dispune de tehnologie de retroiluminare care captează imagini superioare calitativ în lumină slabă. Sony HXR-NX100 este dotată cu un obiectiv Sony G cu zoom optic de 12x cu 3 inele dedicate pentru controlul zoom-ului, focalizării și diafragmei, precum și cu filtru ND cu 3 trepte (1/4, 1/16, 1/64 ). Pe partea de sunet, Sony HXR-NX100 este prevazută cu 2 intrări XLR cu 3 pini pentru microfoane profesionale.

Sony HXR-NX100 inregistreaza video Full HD la framerate selectabil, maxim 60p.

Sony HXR-MC2500E

tv-produse-sony-mc2500

Sony HXR-MC2500E este o cameră video profesională dotată cu senzor Exmor R CMOS 1/4″ capabil să înregistreze în situații de iluminare redusă – până la 0.8 lucsi în modul SD. În aceste situații aveți la dispoziție o lampă LED puternică: 800 de lumeni la o distanță de 1.6m. Sony HXR-MC2500E înregistrează Full HD în AVCHD sau SD la calitate DV, în format AVI. Conectivitatea Wi-Fi permite control și monitorizare de pe smartphone.

Descoperă și celelalte promoții de Black Friday Pro de la F64!

Regulamentul complet al campaniei poate fi găsit aici!
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
 • Dată
 • Raspunsuri
 • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top