Povestea, pe scurt

Acum aproape doi ani am făcut o revistă: LOVE ISSUE. Timp de 6 numere a apărut exclusiv online. Vrem să scoatem numărul 7 pe hârtie. Avem conceptul, avem sumarul, avem un sample de 19 pagini (plus coperta). Numărul are ca temă Independența/Dependența, contine opt articole, proiecte fotografice, povesti publicate sau nepublicate iar printre numele artistilor publicati se află Rankin, unul dintre fondatorii revistelor Dazed and Confused și AnOther cu un proiect făcut în joacă; Yaakov Israel, cu proiectul sau recent ‘The quest for the man on the white donkey’ despre identitatea israeliană; Alexandra Dincă cu un proiect despre nasteri naturale; Claudiu Popescu cu al său proiect în curs despre burlaci autohtoni; Ioana Cîrlig cu celebrul proiect despre femeile din penitenciarul de la Târgsor; Tamara Robeer despre cum tatăl ei olandez s-a îndrăgostit de o domnisoară din Eforie.

Vrei un exemplar?
Costă 30 RON, pret care include LOVE ISSUE #7, transport gratuit în România si multe multumiri în paginile revistei. Doar că nu avem bani să îl facem, asa că îti propunem să îl obtii în avans. Plătesti acum, ajuti ideea noastră să trăiască și îl primesti imediat ce apare. Stim că sună idealist, dar poate nu e. În fond trebuie să găsim doar 500 oameni care iubesc printul si fotografia. Putem, nu?
Ce se întâmplă dacă totusi nu ne iese?
Dacă nu reusim să strangem o sumă suficientă pentru print până la sfârsitul lunii octombrie, banii vor fi returnati integral celor care au contribuit iar revista va fi publicată exclusiv online.
Cum ne poti ajuta?
– varianta PayPal către cnimigean@gmail.com – echivalentul a 30RON în EUR sau USD (dacă sunteti în afara granitei transportul va fi plătit conform tarifelor Posta Română);
– varianta IBAN – Constantin Nimigean – RO18INGB0000999901788782 – contul IBAN (ING) unde puteti transfera suma de bani;
– varianta donatie către ONG – prin Asociatia Culturală Brain Fitness, cea care editează si coordonează Revista de Povestiri – e-mail pentru detalii;
– alte variante – astept pe mail propuneri.

Un preview de 19 pagini cu câteva imagini si text poate fi văzut aici. 
Oitzarisme.ro a pornit de la ideea de a împărtăsi proiecte fotografice găsite pe Internet cu voi, publicul interesat de acest domeniu. Proiectele sunt puse pe site cu acordul scris al autorilor, cu textele lor despre proiect si coordonate de contact. Eu doar fac legături, vă arăt ce-mi place si care cred că este directia bună în fotografia contemporană si înclin să cred că educ publicul în a crea proiecte si fotografii în care să se concentreze mult pe subiect și povestea lui si mai putin pe  aparatura folosită. LOVE ISSUE a apărut după 4 ani de blog în care se dorea o revistă satelit pentru blog unde să fie publicate proiecte si povesti impresionante pe o anumită temă. Fără publicitate, fără pretentii jurnalistice, revista avea în plan aparitii online o dată la 2 luni si o perspectivă de a iesi pe print la un moment dat. Acum e momentul!

Articole si interviuri:
– unul dintre cele mai bune site-uri de fotografie în 2011 conform LaPuraVida Magazine;
– cel mai bun site foto jurizat la RoBlogFest în 2011;
– Aline Smithson pe Lenscratch;
– Matt Eich pe fostul său blog de la Luceo Images;
– Camera Obscura despre Oitzarisme si LOVE ISSUE;
– Paul Melcher în La Lettre de la Photographie;
– Osocio despre LOVE ISSUE #5;
– interviu Pe Tocuri;
– pe Fishington Post despre consum de artă, brand-uri si scrisori de dragoste;
– interviu pe VICE Romania despre revista mea de intimitate.
Constantin,
Editor www.oitzarisme.ro și www.love-issue.com
cnimigean@gmail.com

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Super original conceptul revistei si promovarii ei! Bravo!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.