Panasonic va lansa un nou program de actualizare a firmware-ului pentru LUMIX GH6

Panasonic anunță că va lansa un nou program de actualizare a firmware-ului (versiunea 2.3) pentru LUMIX GH6, pentru a oferi un flux de lucru mai flexibil. Programul de actualizare a firmware-ului la versiunea 2.3 va putea fi descărcat gratuit de pe site-ul web LUMIX Global Customer Support  începând cu 11 iulie 2023.

Panasonic Lumix DC-GH6 Aparat Foto Mirrorless 25MP Body Negru

Specificații cheie

Înregistrare nelimitată până la 5.7K/60p, 4:2:2 10 bit

Înregistrare internă Pro Res HQ pentru cele mai bune detalii și cele mai rapide fluxuri de lucru

4K/120p cu rată înaltă de cadre pentru acțiune fluentă

300 cadre pe secundă pentru secvențe slow motion dinamice

Prin intermediul actualizărilor de firmware pentru camerele sale mirrorless, Panasonic oferă soluții destinate unui flux de lucru mai flexibil pentru producția de filme.

Înregistrare video RAW pe un recorder extern Blackmagic Design - Update Firmware 2.3

Înregistrarea video RAW pe 12 biți în [5,7K], [C4K], [Anamorphic (4:3) 5,8K], [Anamorphic (4:3) 4,4K] poate fi transmisă către monitorul/recorderul Blackmagic Design model Blackmagic Video Assist 12G HDR prin HDMI pentru a fi salvată în format Blackmagic RAW.

Compatibilitate cu ieșirea HDMI în format 4K 120p/100p - Update Firmware 2.3

Înregistrarea video pe mediu extern prin HDMI se poate realiza fie în C4K 120p/100p fie 4K 120p/100p

Articole despre Panasonic GH6

Panasonic anunță lansarea versiunii de firmware 2.2 pentru GH6

Panasonic anunță că va lansa programul de actualizare a firmware-ului Ver.2.2 pentru LUMIX GH6 pentru a suporta înregistrarea și redarea directă a înregistrărilor video / fotografiilor cu ajutorul unui SSD extern conectat prin USB.

Panasonic GH6: următoarea generație LUMIX

Panasonic prezintă cu mândrie noul LUMIX GH6 – cel mai recent model emblematic al seriei de camere digitale mirrorless LUMIX G, bazate pe standardul Micro Four Thirds System.

Tu ce părere ai despre noua versiune de firmware 2.3 a camerei Panasonic GH6? Scrie-ne în comentarii

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.