Panasonic anunță lansarea versiunii de firmware 2.2 pentru GH6

Panasonic anunță că va lansa programul de actualizare a firmware-ului Ver.2.2 pentru LUMIX GH6 pentru a suporta înregistrarea și redarea directă a înregistrărilor video / fotografiilor cu ajutorul unui SSD extern conectat prin USB.

Cu cel mai recent firmware, va fi posibilă înregistrarea de înaltă calitate, cu compresie redusă Apple ProRes 422 HQ (maxim 1,9 Gbps) sau cu bitrate ridicat, volum mare 4:2:2 10 biți All-Intra direct pe o unitate USB (SSD) cu o capacitate maximă de 2TB. Fișierele de date înregistrate pe SSD pot fi transferate cu ușurință pe PC prin USB, ceea ce minimizează munca de backup și eficientizează procesul de post-producție.

Panasonic își continuă politica de îmbunătățire continuă prin implementarea de soluții firmware pregătite pentru viitor pentru camerele sale mirrorless, pentru a oferi fluxuri de lucru mai flexibile pentru filmare.

Tu deții o cameră de la Panasonic și dacă da, care este experiența ta cu aceasta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.