DJI lansează DJI Osmo Action 3

DJI lansează camera de acțiune Osmo Action 3. Acest produs este echipat cu un sistem de stabilizare mai cuprinzător, care oferă trei moduri din care să alegi. Cu DJI Osmo Action 3, este mai ușor ca niciodată să imortalizezi toate aventurile!

Specificații cheie

  • 4K la 120fps, 12MP, f/2.8, FOV 155°
  • Stabilizare 3 Axe, Rocksteady 3.0
  • Horizon Balancing, Horizon Steady
  • Bitrate 130Mbps
  • Rezistent la apa 16m

Mai multe detalii despre noua cameră DJI Osmo Action 3

4K/120fps

Orice moment poate deveni demn de capturat. Cu DJI Osmo Action 3, poți filma până la 4K/ 120fps și surprinde experiențele în detalii dinamice, incredibil de netede.

FOV super larg de 155grade

FOV-ul foarte larg face ca fiecare scenă să devină mai atrăgătoare, mai captivantă și memorabilă.

Calibrarea temperaturii culorii

Cu DJI Osmo Action 3, poți experimenta culori reale. Senzorul de temperatură a culorii de la Action 3 reglează inteligent balansul de alb și AE pentru culori extrem de precise, chiar și in medii complexe de iluminare, cum ar fi scufundările în ape adânci. 

Sigură și eficientă

DJI Osmo Action 3 asigură rezistența puternică la impact, pentru conexiuni sigure. Designul inovator îmbunătățește rezistența la impact prin combinația dintre forța magnetică puternică și o clemă de poziționare suplimentară. Astfel, poți folosi această cameră în scenarii de mare intensitate. De asemenea, poți monta camera chiar și pe verticală.

Baterie de lungă durată, rezistentă la condiții scăzute de temperatură

Poți înregistra continuu până la 150 de minute la temperaturi de până la -120 grade Celsius. Limitele de capacitate a bateriei au fost depășite și mai mult cu Action 3 pentru a permite peste 2,5 ore de utilizare. Action 3 este și prima cameră de acțiune care acceptă nativ tehnologia de încărcare rapidă. În doar 18 minute, poate fi încărcat până la 80%. 

RockSteady 3.0

O nouă generație de algoritm inteligent de stabilizare alimentează cea mai nouă versiune a RockSteady EIS, care poate elimina efectiv tremuratul camerei în toate direcțiile. Această funcție de stabilizare inteligentă contribuie la eliminarea miscării camerei în toate direcțiile și corectează înclinarea în orice unghi. 

Tu deții o cameră DJI si dacă da, care este experiența ta cu aceasta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.