Sony A7C – Camera compactă ideală pentru vloggeri și creatorii de conținut

Sony a lansat în luna septembrie 2020 camera Sony A7C, cel mai mic și mai ușor body full-frame din lume, oferind performanță fără compromisuri, funcții avansate de autofocalizare, capabilități video de înaltă rezoluție 4K și multe altele. Camera îmbină calitatea full-frame a imaginii marca Sony, capabilitățile avansate de autofocalizare și funcțiile versatile de înregistrare video, într-un design extrem de ușor și compact. 

Julius Paul a testat această cameră timp de o lună, atât ca vlogger, cât și ca fotograf profesionist (unde a folosit-o în timpul unei ședințe foto ca și cameră de back-up). În cele ce urmează, vom afla mai multe despre experiența lui.

Ce i-a plăcut lui Julius Paul la camera Sony A7C

  • Cameră compactă
  • Senzor Full Frame
  • Obiective interschimbabile
  • Foarte similară cu Sony A9
  • Specificații de top pe foto și video

Pentru cine este această cameră

Răspunsul e simplu: pentru toată lumea. Atât pentru amatori și creatorii de conținut, cât și pentru profesioniști. Dacă ne uităm din perspectiva amatorilor, putem spune că este mai mult decât suficientă. Dacă mă întreabă cineva ce cameră foto să cumpere ca începător, A7C este de departe cea mai bună opțiune. Din perspectiva creatorilor de conținut, din nou, aceasta este o cameră potrivită. Ca vlogger, ecranul rabatabil, autofocusul, intrarea jack pentru microfon, stabilizarea din body și calitatea excelentă la filmare chiar și în condiții de lumină slabă fac din această cameră alegerea ideală. Viewfinder-ul o face potrivită și pentru profesioniști. Din perspectiva lor, pe lângă faptul că se apropie foarte mult de camerele premium, această cameră poate fi o variantă de luat în calcul ca și cameră de back-up sau ca una secundară.

Julius Paul

În acest videoclip, poți afla mai multe detalii despre camera A7C, despre specificații cheie și design. Julius Paul a testat camera pentru vlog, precum și în timpul unei ședințe foto, cameră secundară și de back-up:

Această cameră este potrivită atât pentru vloggeri cât și pentru profesioniști. Sunt foarte încântat că în sfârșit există o cameră cu specificații de top într-un corp cât mai compact.

Julius Paul

Produse recomandate

Îți recomandăm să citești și următoarele articole:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.