Concurs #WacomforChristmas

În perioada 8-23 decembrie te invităm alături de Wacom să participi la cea mai nouă provocare de pe Social Media. Tot ce trebuie să faci este să postezi pe Facebook o lucrare digitală folosind 2 elemente, unul inspirat din sărbătoarea de Crăciun și un Wacom Pen, alături de hastagul #WacomforChristmas și tag către cele două pagini,F64 și Wacom for Creatives Romania. Participând la acest concurs, poți câștiga o tabletă grafică Wacom One 13.

Concursul va fi jurizat de Ionuț Costea – GoGuCI și Cristian Chihaia.

De ce #WacomforChristmas?

Cei de la Wacom au creat acest mesaj pentru a îi încuraja pe cei creativi să creadă în ideile lor, să aibă încredere în momentele de inspirație și să nu renunțe la creativitate. Cum Crăciunul este o sărbătoare magică, în care porțile creativității sunt larg deschise și ne pot conduce în locuri uimitoare, lansăm această provocare.

Lucrarea finalistă în urma jurizării va câștiga premiul cel mare, o tabletă grafică Wacom One 13.

Cum participi la concurs?

  • Postează pe Facebook o lucrare ce conține un element de Crăciun și un Wacom Pen pe Social Media, în perioada 8-23 decembrie.
  • Folosește hastagul #WacomforChristmas și tag către cele două pagini, F64 și Wacom for Creatives Romania

Jurizare

Concursul va fi jurizat de GoGuCi și Cristian Chihaia. În cele ce urmează, vă prezentăm câteva informații despre cei doi jurați:

GoGuCI

Animale prietenoase care-și fac de cap prin marile orașe ale lumii, staruri ale spațiului virtual din România care fac călătorii fantastice în lumi ireale și peisaje care-ți taie respirația și pe care nu le poți găsi decât în imaginația lui GoGuCI. Talentul lui? Să te poarte în cele mai neobișnuite locuri, ca-ntr-un carusel din care explodează mii de culori în același timp, cu o asemenea intensitate că nu știi unde să te uiți mai întâi.
 
În vârstă de 30 de ani, Ionuț Costea, pe numele lui adevărat, face manipulare foto și cu ajutorul lui Adobe Photoshop poate transforma o imagine ca oricare alta într-o experiență pentru toate simțurile. Spune despre el că e un om ”simplu, sincer, cu simțul umorului și empatic.”

Cristian Chihaia

Cristian Chihaia este director de artă și artist de concepte care lucrează în industria media de peste 12 ani. De la design grafic, televiziune, film și publicitate până la jocuri video, el este îndrăgostit de domeniile creative și de a oferi cele mai bune soluții vizuale disponibile. Face parte activă din comunitatea de artă globală, umblă în lume și împărtășește cunoștințe câștigate din greu.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.