F64 partener la 2CREATIVE WORKSHOP Grecia 2020

F64 este partener la cea de-a treia ediție 2CREATIVE WORKSHOP ce va avea loc în intervalul 9-16 noiembrie 2020. 2Creative Workshop Grecia este inițiativa lui Marius Tudor și Marian Sterea, doi dintre cei mai experimentați fotografi de nuntă din România și co-fondatori ai WEDDCAMP – probabil cel mai de succes eveniment dedicat fotografilor de nuntă din România. Nu este un workshop oarecare de fotografie de nuntă, este mai mult de atât. Este o îmbinare între fotografie, sailing, călătorie, prietenie și aventură, pentru că totul se petrece la bordul a două veliere care navighează timp de 7 zile între Atena și 3 insule din Marea Egee. Workshopul este la a treia ediție, iar F64 este unul dintre sponsorii principali ai acestei expediții de fotografie. Participanții vor putea testa echipamente de la Sigma și Panasonic.

Cum va fi workshopul?

Workshopul ține 7 zile, dar practic înseamnă să fii plecat de acasă 9. Costul acestui workshop include absolut totul, mai puțin deplasarea până la Atena: se doarme pe velier, se mănâncă și se gătește pe velier (fiecare echipaj are un buget pentru provizii), costurile marinelor și combustibilul, onorariile skipperilor.

Fiecare participant are propria lui ședință foto cu modelele și poate participa la fiecare activitate din cadrul acestui workshop – pasiv la ședințele foto ale celorlalți colegi, activ la shooting-urile lui Marian și Marius. Fiecare participant învață să facă “scouting”, să-și găsească și să-și aleagă de dinainte locurile și lumina potrivite pentru propria ședința foto. Apoi sunt discuțiile zilnice pe fotografii și pe diverse situații și probleme pe care le întâmpină fiecare în business-ul său, un fel de masă rotundă unde toate lumea vine cu idei și sfaturi.

Workshopul se adresează tuturor fotografilor pasionați de călătorie, care înțeleg confortul și atmosfera de pe un velier și care vor să progreseze și să facă performanță în fotografia de nuntă.

Prețul workshopului

Locurile la acest workshop sunt limitate la un număr de maxim 12 participanți.

În acest moment, evenimentul este aproape sold out, mai este un singur loc disponibil.

Pretul workshopului este 1595 €.

Ce este inclus în preț:

  • Costul catamaranului și cazarea pe catamaran. Fiecare catamaran are 4 cabine pentru 2 locuri și un living unde pot dormi 2 persoane. Asadar, fiecare catamaran poate găzdui 10. În total, vom fi maximum 20 cu totii (inclusiv cuplu, skipperi si staff). Distribuirea cabinelor se va face în funcție de “prietenii” si “preferinte” dupa ce vom avea lista finala de participanți.
  • Garantia bărcii. În cazul puțin probabil în care barca pățește ceva, vom fi acoperiți 
  • Onorariile skipperilor și asistenților de skipperi;
  • Costul marinelor. În fiecare marină în care vom acosta, va trebui să plătim o taxă pentru staționare, alimentare cu apă și curent electric.
  • Cleaning-ul bărcilor și motorina;
  • Fiecare barcă va avea un buget de 500 € pentru provizii (mâncare și băutură). Asta nu înseamnă ca va fi suficient pentru 7 zile. Costurile suplimentare cu proviziile se vor împărți în mod egal la membrii echipajului;
  • Costul workshopului
  • O experiență unică pe care n-o veți regreta și n-o veți uita niciodată

Ce nu este inclus în prețul workshopului:

  • transportul din România până la Atena, pentru că plecarea va fi din Marina Alimos de lângă Atena (care este la 45 de minute de aeroport). 
  • mesele în afara bărcii (la taverne sau alte restaurante);
  • noi credem ca 250-300 € suplimentar e suficient.

Ce echipamente foto-video vor putea testa participanții la 2Creative Workshop Grecia 2020?

Participanții la workshop vor putea testa pe îndelete o gamă largă de obiective produse de Sigma precum și câteva aparate mirrorless full-frame din gama Lumix S puse la dispoziție de Panasonic.

Mai exact, ne vom putea juca cu următoarele:

Panasonic Lumix S1

Panasonic S1R

Panasonic Lumix S1H

Sigma 35mm/1.2 L-mount

Sigma 45mm/2.8 L-Mount

Sigma 50/1.4 L-Mount

Sigma 85mm/1.4 L-Mount

Sigma 14-24mm/2.8 L-Mount

Sigma 35mm/1.4

Sigma 40mm/1.4

Sigma 85mm/1.4

Sigma 135mm/1.8

Mai jos, puteți vedea imagini de la evenimentul de anul trecut:

Fotografii de: Alex PielePaul Budușan, Roxana Meresciu, Călin Dobai, Constantin Plugari, Luchian Comșa

Spune-ne în comentarii ce echipamente ți-ar plăcea să testezi la viitorul workshop 2Creative din Grecia și de ce ai vrea să participi? Cine știe, poate îți pregătim o supriză mare!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.