autel

Drona EVO II Pro – Design elegant și tehnologie inovatoare

Noua dronă EVO II reflectă designul elegant și tehnologia inovatoare de la Autel Robotics. EVO II Pro este o dronă cu senzor de 1″ 6K, ISO până la 12800, diafragma ajustabilă f/2.8 – f/11, cu o autonomie de până la 40 de minute, transmisie semnal de până la 9km și sistem de evitare al obstacolelor omnidirectional.

Prima dronă de 6k de la Autel Robotics

EVO II Pro este caracterizată de calitatea imaginii și de informațiile de zbor superioare. Iată care sunt specificațiile principale ale acestei drone:

Senzorul CMOS permite o calitate superioară a imaginii chiar și în condiții de iluminare scăzută

Suportând rezoluții video de până la 6K, cu o gamă dinamică mai mare, EVO II Pro folosește cea mai recentă generație de senzori CMOS supersensibili pentru a realiza imagini impresionante.

Apertură reglabilă ce asigură adaptabilitate și versatilitate pentru fiecare mediu de iluminat

Setările avansate ale dronei EVO II Pro includ un interval de reglare a aperturii de la f2.8 la f11 și un ISO maxim de 12.800, care permite utilizatorului să producă imagini de o precizie și calitate excepționale.

Modul A-Log Color pe 10 biți permite o mai mare flexibilitate în post-producție pentru fotograful profesionist

EVO II Pro poate înregistra până la un miliard de culori și păstrează detaliile bogate în umbre, permițând o mai mare flexibilitate în post-producție.

4K HDR – Îmbunătățirea scenelor originale

EVO II acceptă înregistrarea HDR 4K pentru a îmbunătăți contrastul și culoarea.

Surprinde lumea noaptea

Funcția hiper-lumină este proiectată pentru fotografierea în condiții de lumină scăzută, cu reducerea zgomotului în 2D și 3D.

Autel oferă în exclusivitate fotografii Hyper-lapse în 6K

Te poți bucura în orice moment de momentele tale preferate, deoarece video poate fi exportat imediat după înregistrare, iar formatul JPEG/RAW este de asemenea acceptat.

Live streaming

EVO II acceptă o ieșire HDMI multi-port în timp real pentru a satisface cerințele monitorizării proiecțiilor și transmisia în direct.

Evitarea obstacolelor omnidirecționale cu 12 senzori vizuali

Echiparea cu 19 grupuri de senzori, inclusiv 12 senzori vizuali, camera principală, ultrasunete, IMU și alți senzori permit construirea de hărți tridimensionale și planificarea căilor în timp real.

Performanță maximă

Timpul maxim de zbor – 40 minute

Interval maxim de transmisie – 9 kilometri

Rezistență maximă la vânt – 39mph ( 17m/s)

Viteza maximă de zbor – 45mph ( 20m/s)

EVO II Pro este o dronă profesională extrem de avansată, cu o stablilitate excelentă în timpul zborului și opțiuni excelente ale camerei într-o mulțime de situații. Poate fi folosită pentru a fotografia animale sălbatice, peisaje, pentru filmarea diverselor videoclipuri. Datorită camerei de înaltă rezoluție, este perfectă pentru cercetarea terenului. EVO II zboară rapid și poate fi folosită pentru filmarea evenimentelor sportive. 

Dacă ești convins că această dronă este ceea ce ai nevoie în activitatea ta, o poți achiziționa de la F64.ro.

Ce specificații ar trebui să aibă după tine o dronă profesională? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.