De ce să alegi un purificator de aer? 3 beneficii asupra sănătății

Ca să te simți confortabil acasă sau la birou, să ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale, utilizează produse electrocasnice realizate pe baza celor mai noi tehnologii. Te bucuri de lumină, căldură și aer curat, fără impurități, alergeni, particule de praf ce pot să afecteze respirația și să provoace pe termen lung afecțiuni cronice. Îți prezentăm în continuare beneficiile utilizării unor purificatoare de aer moderne și fiabile, proiectate și realizate de firma Dyson, pentru uz casnic și profesional. Le găsești în oferta de produse de la F64, ca să le achiziționezi rapid, în condiții avantajoase de preț, livrare și garanție.

Ce sunt purificatoarele de aer

Dacă te întrebi ce este un purificator de aer, răspunsul este simplu: device-ul care te ajută să respiri aer curat, deoarece limitează difuzia reziduurilor nocive, a alergenilor și a elementelor virale. Protejează persoanele care suferă de astm și este de real folos pentru cei care au sensibilitate crescută la alergii. 

Încearcă acum un sistem superior de purificare a aerului dintr-un loc închis. Este vorba despre cele mai noi modele de purificatoare de aer, care sunt dotate cu filtre speciale, care îndepărtează polenul, particulele fine PM2, 5, PM10, VOC (compuși organici volatili), bacterii ș.a. 

La F64 găsești purificatoare de aer într-o gamă largă de culori: alb, albastru, bej, gri, negru, roșu, verde. Alegi dintre zeci de modele cu flux de aer de la 110 m3/h până la 251 m3/h, suprafață acoperită de la 15mp până la 38 mp și mai multe trepte de viteză. Ai la dispoziție diferite tipuri de purificatoare de aer: pentru purificare, dezodorizare, ionizare, umidificare, ventilație. Poți să achiziționezi inclusiv accesorii pentru purificatoare, ca să înlocuiești filtrele și prefiltrele de câte ori este necesar. 

Ce beneficii ai prin utilizarea de purificatoare de aer

Cu cele mai noi purificatoare de aer portabile beneficii ai nu doar pe termen scurt, ci îți asigură o calitate mai bună a vieții pentru o perioadă îndelungată. Iată care sunt avantajele de care te bucuri dacă folosești purificatoare de aer.

Scapi de particulele și gazele dăunătoare din casă și de la birou

În fiecare cameră din casă sau de la birou, se adună zilnic particule și gaze ce pot dăuna sănătății. Prin utilizarea unui purificator de aer elimini din locuință polen și alergeni de la plante și flori, emisii industriale, particule ultrafine și virusuri, bacterii și mucegai, particule de praf din covoare, carpete și podele, vapori de uz casnic și gătit, urme volatile din produse de curățenie și lumânări parfumate, de la aragaz și gaze de eșapament.

Printr-un algoritm inovativ, echipamentele de purificare a aerului procesează informațiile primite de la senzori și monitorizează în permanență calitatea aerului din cameră.  Printr-un sistem de filtrare etanș 360°, care combină filtru de cărbune activ și filtru HEPA din fibră de sticlă, ce captează 99,95% din particulele poluante de până la 0.1 microni, sunt eliminate gazele și particulele din aer.

Purifici aerul în toate încăperile, indiferent de suprafața lor

Purificatoarele au o oscilație 350°, astfel că este asigurată circularea și amestecarea aerului în camera respectivă, indiferent de suprafața ei. Ai control asupra direcționării aerului, prin setările încorporate și cele individuale, disponibile la toate modelele de purificatoare . Astfel beneficiezi de purificare inteligentă și reglezi de la distanță parametrii optimi.

Te bucuri de o atmosferă agreabilă, fără mirosuri neplăcute

Elimini rapid și eficient mirosurile neplăcute de la fumul de țigară, prăjeli, gunoi, mucegai sau igrasie. Acestea sunt deranjante și persistente, iar aparatele mai puțin performante nu reușesc să le îndepărteze definitiv. Prin utilizarea de purificatoare te bucuri de un living primitor, o bucătărie aerisită și un dormitor confortabil, pentru un somn odihnitor. Copiii se pot juca în voie, fără să-ți faci griji că inhalează particule nocive, iar bătrânii sunt protejați de pericolul alergenilor și elementelor virale, care le pot afecta starea de sănătate și riscă să agraveze afecțiuni cronice.

Folosești diferite aparate de climatizare, umidificatoare și dezumidificatoare, ca să asiguri confortul necesar, atât în locuință, cât și la birou. Completează echipamentele electrocasnice și utilizează purificatoare de aer, ca să respiri aer curat și să ai grijă de sănătate, pe termen lung.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.