Accesorii pentru fotografii pe care le puteți realiza acasă

Când vine vorba de creativate, nu există limite. Există o mulțime de accesorii pe care le puteți realiza acasă, pentru fotografii reușite. Vă prezentăm trei videoclipuri care vă vor oferi câteva idei.

Primul videoclip este realizat de COOPH ( Cooperativa de fotografie).

9 trucuri pentru fotografia DIY

Urmăriți acest videoclip pentru a descoperi detalii despre aceste trucuri. Suntem curioși care truc ți-a plăcut cel mai mult.

6 filtre DIY de la Sony

Sony ne prezintă 6 moduri de a realiza filtre DIY. Acestea sunt distractive și ușor de realizat. 

7 trucuri pe orice orice fotograf ar trebui să le știe

Pe lângă aceste trucuri, poți realiza acasă și fundaluri pentru portrete creative. Am adunat în acest articol astfel de trei idei:

3 fundaluri pentru portrete pe care le puteți crea acasă

Suntem curioși să aflăm ce idei creative aveți în această perioadă!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.