Direct Live Streaming cu camerele PXW-Z90 si HXR-NX80 de la Sony

Acum, odată cu lansarea noilor update-uri de firmware pentru camerele video Sony HXR-NX80 si PXW-Z90, live-streamingul devine mult mai simplu! Nu mai este nevoie de un dispozitiv separat pentru aceasta, ci doar o conexiune WiFi sau prin cablu la internet și gata: poți transmite live direct pe Youtube sau Facebook!

Versiunile noi de software se pot descărca de aici:

Instrucțiuni pentru configurarea procesului de streaming se găsesc aici.

De asemenea, live streaming-ul cu cele două camere Sony se va putea testa la WeddingStories, pe 12 și 13 martie 2020, la Hotel Caro în București. Un consultant F64 va fi prezent la eveniment pentru informații suplimentare.

Ești interesat să afli mai multe despre cea de-a șasea ediție WeddingStories? Te invităm să citești acest articol:

F64 partener la WeddingStories 2020

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.