(c) Catalin Anghel

F64 partener la WeddingStories 2020

Suntem încântați să anunțăm că în perioada 10-13 martie suntem parteneri la cea de-a șasea ediție WeddingStories ce va avea loc la București, la Caro Hotel. La fel ca în edițiile anterioare, WeddingStories înseamnă două zile dedicate fotografilor de nuntă ( 10-11 martie) și două zile dedicate videografilor de nuntă ( 11-12 martie). În plus, anul acesta, pe 13 martie, în cadrul Color Like a Pro, o echipă de editori și coloriști internaționali vor împărtăși participanților tainele celui mai performant soft de colorizare de la Blackmagic, Davinci Resolve.

Ce înseamnă WeddingStories?

Dincolo de tehnica fotografică, WeddingStories este despre colecționarea poveștilor și despre crearea unei comunități de profesioniști și amatori ai fotografiei de nuntă. De asemenea, este despre învățare. De-a lungul timpului, crearea și consolidarea unei comunități de fotografi, cât și învățarea au reprezentat valori esențiale pentru noi, de aceea suntem bucuroși că și anul acesta vom fi parteneri la WeddingStories.

Speakerii WeddingStories 2020

WeddingStories pentru fotografi de nuntă

Anul acesta, participanții vor avea ocazia să descopere despre ce înseamnă să spui povești prin imagini de la următorii fotografi consacrați în acest domeniu:

WeddingStories pentru videografi de nuntă

La evenimentul dedicat videografilor de nuntă, cei care ne vor încânta cu povești despre experiența lor vastă în acest domeniu sunt:

WeddingStories Color like a PRO

În cadrul Color like a PRO, o echipă de editori și coloriști internaționali vor fi prezenți în București pentru a împărtăși tainele softului de colorizare Davinci Resolve:

 

Vă prezentăm și programul detaliat WeddingStories 2020:

F64 la WeddingStories 2020

În cadrul acestei ediții WeddingStories, vei avea ocazia să descoperi cele mai noi produse din industrie. Vei putea testa alături de noi echipament Panasonic seria Lumix S precum și obiectivele Sigma L Mount:

În plus, alături de Panasonic, vom susține prezentarea fotografului Mario Silaghi.

Povestea lui Mario Silaghi a început în 2006 când a achiziționat primul DSLR. Anul 2015 a fost un an important pentru el, de atunci axându-se pe fotografia de nuntă. Pentru el, fotografia este în primul rând o artă a observației, despre cum poți găsi cele mai interesante lucruri în locuri obișnuite. Fotografia nu este neapărat despre lucrurile pe care le vezi, ci despre modul în care vezi aceste lucruri. Despre asta și despre mai multe lucruri ne va povesti Mario Silaghi la WeddingStories 2020.

“As vrea să vorbesc despre importanța unei fotografii, ce înseamnă pentru mine Panasonicul, care a fost impactul din momentul în care am început să lucrez cu Panasonic și ce mă motivează în ziua nuntii.” Toate acestea și multe altele le vom afla de la Mario Silaghi.

Anul acesta vom fi prezenți și la WeddingStories pentru videografii de nuntă cu următoarele echipamente:

În plus, vom susține și transmiterile live ale speaker-ilor Alexandru Don și Doru Iacovescu, după cum urmează:

  • 12 Martie 2020 – Hotel Caro  Ora 10.00  – Alexandru Don (Training Sony PXW-FX9 Full Frame Camera)
  • 13 martie 2020 – Hotel Caro  Ora 10.00  – Alexandru Don (Dinamica imaginii de produs in clipul publicitar. Culoare, lumina si compozitie)
  • 13 martie 2020 – Hotel Caro  Ora 12.15 – Doru Iacovescu (Share the Emotions / Culoarea in Filmul de Eveniment. Dominante, Accente, Contraste)

Don Alexandru a studiat Cinematografia la Facultatea de Teatru si Film din Cluj, este brand ambasador Sony si Nanlite și colaborează cu Netflix, Adidas, Volvo, Untold și multe alte branduri de renume.

Cum te înscrii la WeddingStories?

Indiferent dacă dorești să te înscrii la evenimentele dedicate fotografilor sau videografilor de nuntă ori la Color like a PRO, aici găsești toate informațiile necesare despre înscriere

Cum a fost la WeddingStories 2019?

În 2019 am fost parteneri la cea de-a 5-a ediție WeddingStories, din Cluj-Napoca.

Iată cum a fost la eveniment, în câteva imagini:

Vă așteptăm la WeddingStories 2020, în București, să creăm în continuare povești de neuitat. Vă puteți înscrie la acest link.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.