(c) Daniel Penciuc

Câștigătorii concursului Ziua Internațională a Fotografiei

Anul acesta, de Ziua Internațională a Fotografiei, pe care o sărbătorim pe 19 august, am lansat un concurs pe platforma de concurs F64, provocându-i pe cei pasionați de fotografie să împărtășească cu noi poze din portofoliul lor de care sunt mândri. 

La acest concurs participanții s-au putut înscrie postând maxim 3 fotografii, indiferent de genul fotografic abordat. Ziua Internațională a Fotografiei reunește toate genurile fotografice. Concurenții au înscris portrete, fotografii de peisaj, alb-negru, fotografii cu animale, cât și fotogafii macro. Am provocat participanții să posteze cele mai interesante și creative lucrări personale.

În urma jurizării de către fotografii Marian Sterea, Daniel Ilinca și Radu Tudoroiu, au fost desemnați următorii câștigători:

  • Premiu I – Daniel Penciuc – A câștigat o imprimantă foto Canon Selphy CP-1300 și un card SD 32GB Sony SF-M32
  • Premiul II – Daniel Mirlea – A câștigat un Hard Disk extern ASUS FX – 1TB și un kit promoționale ASUS
  • Premiul III – Vlad Crihan – A câștigat un Binoclu Olympus 10×25 WP II

Pe lângă cele trei premii, am acordat și trei mențiuni speciale ( ce constau în rucsac antifurt F64 + Goodies Bag) următorilor useri din site-ul de concurs:

  • Mențiunea I – Marian Plaino
  • Mențiunea II – Milvus
  • Mențiunea III – Cristina Venedict

Desfășurător, premii și jurizare

  • Participanții au putut trimite fotografii în intervalul 19 august – 1 septembrie 2019 inclusiv
  • Jurizarea concursului s-a realizat în perioada 1 septembrie – 4 septembrie 2019; juriul a fost format din fotografii Marian Sterea, Daniel Ilinca și Radu Tudoroiu
  • Câștigătorii au la dispoziție maxim 72 de ore pentru a confirma premiul de la data anunțului de câștigare. În cazul în care câştigătorii desemnați nu vor putea fi contactați şi/sau nu vor putea face dovada că fotografiile le aparţin, F64 Studio va înmâna premiile rezervelor desemnate de juriu, în ordinea desemnării.

Urmărește site-ul de Concursuri F64, abonează-te la Blog-ul și Newsletter-ul F64 și fii cu ochii pe noi!
Vom lansa curând o nouă provocare fotografică cu premii incitante!

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *