(c) Daniel Penciuc

Câștigătorii concursului Ziua Internațională a Fotografiei

Anul acesta, de Ziua Internațională a Fotografiei, pe care o sărbătorim pe 19 august, am lansat un concurs pe platforma de concurs F64, provocându-i pe cei pasionați de fotografie să împărtășească cu noi poze din portofoliul lor de care sunt mândri. 

La acest concurs participanții s-au putut înscrie postând maxim 3 fotografii, indiferent de genul fotografic abordat. Ziua Internațională a Fotografiei reunește toate genurile fotografice. Concurenții au înscris portrete, fotografii de peisaj, alb-negru, fotografii cu animale, cât și fotogafii macro. Am provocat participanții să posteze cele mai interesante și creative lucrări personale.

În urma jurizării de către fotografii Marian Sterea, Daniel Ilinca și Radu Tudoroiu, au fost desemnați următorii câștigători:

  • Premiu I – Daniel Penciuc – A câștigat o imprimantă foto Canon Selphy CP-1300 și un card SD 32GB Sony SF-M32
  • Premiul II – Daniel Mirlea – A câștigat un Hard Disk extern ASUS FX – 1TB și un kit promoționale ASUS
  • Premiul III – Vlad Crihan – A câștigat un Binoclu Olympus 10×25 WP II

Pe lângă cele trei premii, am acordat și trei mențiuni speciale ( ce constau în rucsac antifurt F64 + Goodies Bag) următorilor useri din site-ul de concurs:

  • Mențiunea I – Marian Plaino
  • Mențiunea II – Milvus
  • Mențiunea III – Cristina Venedict

Desfășurător, premii și jurizare

  • Participanții au putut trimite fotografii în intervalul 19 august – 1 septembrie 2019 inclusiv
  • Jurizarea concursului s-a realizat în perioada 1 septembrie – 4 septembrie 2019; juriul a fost format din fotografii Marian Sterea, Daniel Ilinca și Radu Tudoroiu
  • Câștigătorii au la dispoziție maxim 72 de ore pentru a confirma premiul de la data anunțului de câștigare. În cazul în care câştigătorii desemnați nu vor putea fi contactați şi/sau nu vor putea face dovada că fotografiile le aparţin, F64 Studio va înmâna premiile rezervelor desemnate de juriu, în ordinea desemnării.

Urmărește site-ul de Concursuri F64, abonează-te la Blog-ul și Newsletter-ul F64 și fii cu ochii pe noi!
Vom lansa curând o nouă provocare fotografică cu premii incitante!

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.