Vrei să câștigi un Kit Profesional de Vlogging? Intră în concurs!

Emoțiile din prima zi de școală sunt universale și în același timp unice pentru fiecare persoană. Fiecare persoană, fie elev, fie student, fie părinte, dacă ar filma prima zi de școală, cu siguranță ar surprinde această ocazie dintr-o perspectivă diferită. Suntem tare curioși să aflăm care este perspectiva ta, poveste ta pusă într-un scurt videoclip. Noi, la F64, ți-am pregătit un concurs cu premii grozave pentru vloggerul din tine! Vezi mai jos despre ce este vorba.

Mecanismul este simplu:

În perioada 09 septembrie – 08 octombrie, fiecare participant la concurs care completează formularul de participare în care va înscrie un link către un videoclip conform tematicii și cerințelor concursului, va intra în concurs pentru premiile oferite de F64.

Premiile constau în 3 kit-uri profesionale de vlogging și conțin (fiecare kit):

 1. Aparat Mirrorless Canon EOS M50 kit cu obiectiv 15-45mm
 2. Card de memorie SD 64GB SanDisk
 3. Microfon de studio USB Audio-Technica
 4. Lavalieră cu cablu Audio – Tehnica
 5. Lampă circulară LED Fancier
 6. Căști de Studio Audio-Technica ATH-M20x ;
 7. Stativ lampă Fancier
 8. Minitrepied aparat Manfrotto

Formularul de înscriere se găsește aici!

Citește regulamentul complet aici!

Tematica și cerințele concursului:

 Videoclipurile înscrise în concurs trebuie să îndeplinească urmatoarele cerinte:

 • Pot fi realizate de către elevi, studenți sau părinții acestora cu ocazia începutului unui an școlar și trebue să aibă legătura cu această ocazie (surprinde emoțiile legate de începerea anului școlar, pregătiriile pentru prima zi de școală etc.)
 • Subiectul / Tematica clipurilor: să prezinte lucruri legate de pregătiri pentru începerea noului an școlar, cum a fost în prima zi de școala, emoțiile revederii colegiilor și profesorilor, acțiuni/activități întreprinse în școala voastră, la care ați luat parte, povești frumoase legate de realizările și succesurile colegilor și profesorilor din instituția voastră de învățământ; 
 • Trebuie urcate pe orice platformă de conținut video (YouTube, Vimeo, Facebook sau orice alt canal de social media care permite acest lucru), iar link ul catre videoclip trebuie completat în formularul de participare.

Prin înscrierea în concurs, participanții își exprimă acordul implicit că videoclipurile le aparțin, iar acestea pot fi făcute publice (pentru a anunța câștigătorii și promovarea acestora în comunitatea foto F64). În situația în care participantul este minor, se prezumă că participarea acestuia a fost făcută cu acordul părinţilor sau tutorelui, după caz, și că, implicit, există acordul Instituției de Învățământ pentru a filma în cadrul acesteia .

Jurizarea videoclipurilor:

Toate videoclipurile înscrise în concurs vor fi jurizate conform următoarelor criterii: 

 • Storyboard (concept, subiect, poveste) – în proporție de 50%;
 • Estetică, compoziție, tranziții, încadrări – în proporție de 25%;
 • Calitate producție, montaj – în proporție de 25%.

Juriul este alcătuit din specialiști foto-video ai Canon România și F64.

Desemnarea câștigătorului

Jurizarea se va desfăşura în perioada 09 – 17 octombrie 2019. Juriul va desemna 3 câştigători și 3 rezerve în data de 18 octombrie 2019.

 Câştigătorii Concursului vor fi anunţati pe data de 18 octombrie 2019 pe:

a) pagina de Facebook F64

b) pe blogul F64

c) pe adresa de e-mail pe care au furnizat-o în datele de înscriere în concurs.

Înscrie-ți videoclipul în acest formular în perioada 09 septembrie-08 octombrie. Suntem curioși să vedem cum a fost începutul noului an școlar pentru tine! Pregătirile, emoțiile părinților și revederea cu profesorii și colegii, planurile pe care le ai în noul an sunt doar câteva idei. Ai liberate maximă de exprimare și creativitate!

La F64, te așteptăm cu o mulțime de oferte la echipamentele de vlogging.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

 • Și videoclipul vi l trimitem dumneavoastră sau îl punem pe ytb?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.