(c) Bogdan Pop

F64 și AeroHistoria vă invită la Ziua Aviației

Pe data de 20 iulie se sărbătorește în România Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene. Cu această ocazie, în 2019, pentru prima dată, trei organizații de fotografi de aviație din București, Bacău și Cluj, sub umbrela F64 și AeRoHistoria, organizează pe 19 iulie o expoziție de fotografie de aviație pentru publicul larg.

Vă așteptăm pe 19 Iulie de la ora 19:00 la F64 la vernisajul expoziției să sărbătoriți împreună cu noi această sărbătoare a aviatorilor români militari, civili și de ce nu a fotografilor pasionați de aviație.

Pentru prima dată vor fi expuse fotografii realizate în zbor cu aeronavele Forțelor Aeriene Române și ale Aeroclubului României, realizate în cadrul unor proiecte de colaborare și de promovare a activității celor două instituții.

Despre organizatori

Cele trei organizații fotografice care împreună cu F64 și AeRoHistoria organizează expoziția sunt RAW Aviation Crew (București), Plane Spotters Bacău și Focus Aviation (Cluj).

Raw Aviation Crew

RAW Aviation Crew este o asociație non guvernamentală cu 10 membri, cu sediul în București, care are ca obiectiv promovarea aviației prin fotografie și care a colaborat de-a lungul timpului cu Aeroclubul României, Compania Națională Aeroporturi Bucuresti, Tarom, și este partener media la BIAS și alte evenimente organizate de Aeroclubul Romaniei.

Plane Spotters Bacău

Plane Spotters Bacău este o echipă de 7 fotografi cu același obiectiv, promovarea aviației prin fotografie, care a colaborat cu Baza 95 Aeriana Bacau și cu Aeroportul International Bacău.

Focus Aviation

Focus Aviation este o echipă de trei fotografi din Cluj care au colaborat de-a lungul timpului cu Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, Aeroportul Internațional Cluj, Tarom sau Carpatair, pentru promovarea aviației române în țară și în strainătate.


Expoziția foto se va desfășura în perioada 20 Iulie – 2 August cu sprijinul F64 și este compusă din fotografii oferite de AeRoHistoria, RAW Aviation Crew, Plane Spotters Bacau și Focus Aviation.

 

S-ar putea să te intereseze și:

Echipamentul ideal pentru fotografia aeriană

Fotografia aeriană și dronele – un interviu cu Alex Tudose

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.