(c) Bogdan Pop

F64 și AeroHistoria vă invită la Ziua Aviației

Pe data de 20 iulie se sărbătorește în România Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene. Cu această ocazie, în 2019, pentru prima dată, trei organizații de fotografi de aviație din București, Bacău și Cluj, sub umbrela F64 și AeRoHistoria, organizează pe 19 iulie o expoziție de fotografie de aviație pentru publicul larg.

Vă așteptăm pe 19 Iulie de la ora 19:00 la F64 la vernisajul expoziției să sărbătoriți împreună cu noi această sărbătoare a aviatorilor români militari, civili și de ce nu a fotografilor pasionați de aviație.

Pentru prima dată vor fi expuse fotografii realizate în zbor cu aeronavele Forțelor Aeriene Române și ale Aeroclubului României, realizate în cadrul unor proiecte de colaborare și de promovare a activității celor două instituții.

Despre organizatori

Cele trei organizații fotografice care împreună cu F64 și AeRoHistoria organizează expoziția sunt RAW Aviation Crew (București), Plane Spotters Bacău și Focus Aviation (Cluj).

Raw Aviation Crew

RAW Aviation Crew este o asociație non guvernamentală cu 10 membri, cu sediul în București, care are ca obiectiv promovarea aviației prin fotografie și care a colaborat de-a lungul timpului cu Aeroclubul României, Compania Națională Aeroporturi Bucuresti, Tarom, și este partener media la BIAS și alte evenimente organizate de Aeroclubul Romaniei.

Plane Spotters Bacău

Plane Spotters Bacău este o echipă de 7 fotografi cu același obiectiv, promovarea aviației prin fotografie, care a colaborat cu Baza 95 Aeriana Bacau și cu Aeroportul International Bacău.

Focus Aviation

Focus Aviation este o echipă de trei fotografi din Cluj care au colaborat de-a lungul timpului cu Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, Aeroportul Internațional Cluj, Tarom sau Carpatair, pentru promovarea aviației române în țară și în strainătate.


Expoziția foto se va desfășura în perioada 20 Iulie – 2 August cu sprijinul F64 și este compusă din fotografii oferite de AeRoHistoria, RAW Aviation Crew, Plane Spotters Bacau și Focus Aviation.

 

S-ar putea să te intereseze și:

Echipamentul ideal pentru fotografia aeriană

Fotografia aeriană și dronele – un interviu cu Alex Tudose

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *