(c) Vlad Grigore

Review Kingston Canvas Series Compact Flash

Kingston a lansat la începutul anului noile carduri de memorie Canvas Focus CF – accesoriul ideal pentru creatorii de content ce folosesc aparatele foto de tip DSLR sau alte modele ce acceptă formatul CF.

Fiind unul dintre cei mai importanți producători de memorii, noile produse de la Kingston asigură o capacitate de stocare suficientă pentru a captura fotografiile sau filmările tale, ele venind în format de 128GB sau 256GB. Este suficientă memorie pentru o întreagă zi de filmare sau fotografiere.

(c) Vlad Grigore

Cardurile de memorie Kingston Canvas sunt testate pentru a fi rezistente, permițându-ți să le iei cu tine oriunde cu încredere fără să te gândești dacă te vor lăsa la greu.

Noile carduri suporta tehnologia UDMA 7 – înseamnă că avem o viteză foarte mare de screire și citire, respectiv viteză de scriere de 150 MB/s și o viteză de citire de 130 MB/s. Deci puteți transfera date cu o viteză superioară memoriilor convenționale CF.

Pe lângă faptul că oferă viteze de transfer ultra-rapide pentru aparatul vostru DSLR, suportul oferit de VPG 65 face ca acest card să fie un candidat ideal pentru filmările 4K de calitate cinematografică.

(c) Vlad Grigore

În continuare sunt prezentate specificațiile complete pentru cardurile de memorie Kingston Canvas Focus Compact Flash:

  • Capacitate: 128 GB / 256 GB
  • Performanță: Citire de până la 150 MB/s și scriere de 130 MB/s
  • Dimensiuni: 36.4mm x 42.8mm x 3.3mm
  • Caracteristici: UDMA 7 și VPG 65
  • Temperaturi de operare: MediaRECOVER®, compatibil Windows / Mac
  • Temperatura de funcționare: 0 ° C până la 60 ° C
  • Temperatura de depozitare: -20 ° C până la 85 ° C
  • Garanție: lifetime
(c) Vlad Grigore

Concluzie

Timp de o lună de zile am testat cardurile de memorie Kingston în condiții diferite. De la gerul și umezeala de la Bâlea Lac, la praful lăsat de mașinile de off road, la zile pline de filmare 4k, la ședințele lungi de fotografii de produs. Pot spune ca nu am avut nicio problemă cu ele, dându-mi siguranță. Viteza de scriere si cititre foarte bună, fără lag la scriere fișiere 4k 10bit RAW. E un accesoriu pe care îl recomand.

Articol și fotografii de Vlad Grigore


 

Tu ce carduri de memorie folosești și mai ales de ce?
Lasă-ne un comentariu cu tipul/producătorul preferat și motivul pentru care le-ai ales!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.