Cum a fost la evenimentul Testează EOS RP și R cu Gergö Kazsimer și Cristian Vasile

Postat de: F64 F64

Pe 31 martie a avut loc evenimentul Testează EOS RP si R cu Gergö Kazsimer și Cristian Vasile. Participanții au avut ocazia de a povesti alături de cei doi la Bistro Cișmigiu și de a descoperi caracteristicile celor două aparate într-o sesiune foto în Parcul Cișmigiu și pe Calea Victoriei.

Despre sistemele EOS R și EOS RP

Canon Eos R- inovație și libertate în realizarea obiectivelor fotografice

Realizat de la zero, noul sistem a fost reconceput, în procesul de dezvoltare, în baza observațiilor făcute de fotografi și cineaști profesionisti si amatori. Sistemul EOS R cu montura RF și Dual Pixel CMOS AF oferă  cea mai rapida autofocalizare din lume. Caracteristicile specifice EOS  continuă sa reprezinte esența Sistemului EOS R. Datorită sistemului Dual Pixel CMOS AF și tehnologiei inovatoare de realizare a fotografiilor și a secvențelor video, sistemul EOS R permite tuturor utilizatorilor să fotografieze și să filmeze în condiții de luminozitate extrem de scazută cu focalizare precisă.

Canon Eos RP- cel mai mic și mai ușor aparat Canon digital full frame

Ideal pentru fotografia de călătorie, fotografia de peisaje și fotografia de portret, Canon EOS RP promite un potențial mare, facilitat de toate beneficiile pe care le aduce Sistemul EOS R, printre care se numară și cea mai rapidă focalizare automată din lume. Fiind cel mai mic și cel mai usor aparat foto Canon digital full frame de până acum, cu obiective interschimbabile, modelul EOS RP reprezintă cea mai modernă combinație între versatilitate și ușurință în utilizare – oferind imagini de calitate impresionantă.

Câteva poze de la participanții la eveniment

După discuția ce a avut loc în Bistro Cișmigiu, am profitat de vremea frumoasă și am ieșit la fotografiat în Parcul Cișmigiu, apoi ne-am continuat plimbarea pe Calea Victoriei. Iată câteva poze de la participanții la eveniment.

Adrian Radu Constantinescu

Participanții au surprins cu aparatele Canon EOS R și RP momentele dintr-o zi plăcută de primăvară.

Viorel Pleșca

 

George Moga

Mihai Nuțu

Fii pe fază, vom posta în curând și un clip video de la eveniment.

Tu de ce ai vrea să profiți de sistemul EOS R? Lasă-ne un comentariu!

 
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top