Sony obține 7 premii la EISA 2018

Celebrând succesul Sony în dezvoltarea de produse electronice de vârf pentru industria de consum, Asociația Europeană de Imagistică și Sunet (EISA) a premiat compania japoneză cu 7 distincții în ediția din 2018. Fiind cea mai mare organizație editorială și multimedia din Europa, EISA evaluează cu atenție tehnologii din diverse categorii, fiind consacrată în recunoașterea calității și a inovației.

Premiul EISA pentru camera anului 2018-2019: Sony A7 IIIsony eisa

Expertiza Sony în ceea ce privește dezvoltarea de senzori de imagine este evidentă la camera A7 III, care încorporează un nou senzor de imagine Exmor R CMOS de 24.2MP cu iluminare din spate. Acesta oferă o sensibilitate crescută, rezoluție ridicată și un interval dinamic extins de 15 trepte de expunere. Combinând senzorul de imagine cu varietatea de caracteristici impresionante ale camerei, precum acoperirea AF de 93%, fotografierea in rafală cu până la 10 cadre pe secundă cu urmărirea continuă a subiectului (AF/AE Tracking), atât cu declanșare mecanică, cât și cu declanșare silențioasă, capabilități video 4Kv diverse și multe altele, Sony a creat o nouă unealtă care oferă tuturor tipurilor de fotografi – de la amatori la profesioniști – posibilitatea de a surprinde conținut în moduri noi și diferite de orice au făcut în trecut.

Premiul EISA pentru camera profesională mirrorless a anului 2018-2019: A7R III

sony full frame

Datorită evoluției tehnologice în ceea ce privește puterea și eficiența procesării imaginilor, noul A7R III integrează un senzor de imagine Exmor R CMOS de 42,4 MPi cu iluminare din spate, viteze impresionante de fotografiere de până la 10 cadre pe secundă, funcția de urmărire continuă a subiectului (AF/AE Tracking), o calitate impresionantă a imaginilor și video 4K, un interval dinamic extins de 15 trepte de expunere și multe altele. Aceste capabilități și corpul compact și ușor fac din A7R III un instrument extrem de ușor de mânuit pentru fotografi, videografi, creatori multimedia și pentru toți ceilalți profesioniști care au nevoie de siguranță și flexibilitate.

Premiul EISA pentru camera superzoom a anului 2018-2019: RX10 IV

Avand încorporat cel mai rapidv autofocus din lume de 0,03 secunde, 315 puncte de autofocus și putând captura până la 24 de cadre pe secundă cu urmărire continuă a subiectului (AF/AE tracking),camera RX10 IV poate concura cu succes aparatele foto profesionale cu obiective interschimbabile. Camera include un obiectiv ZEISS® Vario-Sonnar T* F2.4-F4 de 24-600mm și oferă astfel o combinație optimă pentru entuziaști și pentru fotografii profesioniști în ceea ce privește mobilitatea și viteza.

Premiul EISA pentru obiectivul mirrorless de zoom cu deschidere mare al anului 2018-2019: Sony FE 16-35 mm, F2.8 GM

Obiectivul FE 16-35mm F2.8 GM cu zoom și deschidere mare este echipat cu cele mai performante lentile Sony. Acest obiectiv este primul model G Master™ cu deschidere largă, ceea ce-l face ideal pentru diferite scenarii, precum peisaje, arhitectură, portrete, sport, acțiune și multe altele. Obiectivul se evidențiază prin greutatea mică și designul compact, ceea ce înseamnă că este portabil și ușor de utilizat. FE 16-35mm F2.8 GM oferă claritate și un design optic cu cinci elemente asferice, două dintre ele fiind elemente originale Sony XA (extreme aspherical), care reduc deviațiile și asigură o rezoluție înaltă pentru întreaga plaja de zoom și deschidere.

Premiul EISA pentru teleobiectivul mirrorless al anului 2018-2019: Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

Obiectivul FE 100-400MM F4.5-5.6 GM OSS Super Telephoto Zoom menține standardul de rezoluție înaltă, care este și semnul distinctiv al liniei de obiective Sony G Master, oferind în același timp capabilități de autofocus foarte rapide, un design portabil, de greutate mică și o varietate mare de funcții profesionale și posibilități de personalizare. Este un instrument fotografic excepțional pentru atât pentru fotografii entuziaști cât și pentru profesioniști în special pentru fotografii de sport și pentru cei de wildlife.

Premiul EISA pentru cel mai bun player Blu-Ray al anului 2018-2019: Sony UBP-X700

UBP-X700 oferă tot ceea ce este necesar pentru a intra în lumea 4K HDR, însă include de asemenea posibilitatea de a viziona conținut de pe mai multe formate, precum DVD, Blu-Ray și chiar SACD. Acesta integrează, conectivitate wireless, fiind capabil să acceseze servicii video și audio online precum Netflix sau Youtube și playback DLNA la rezoluție înaltă. Dacă este necesar, cel de-al doilea port HDMI poate trimite doar semnal audio, în timp ce cel principal poate transmite doar semnalul video (inclus HDR10 și Dolby Vision) direct spre televizor.

player bluray

Premiul EISA pentru proiectorul premium al anului 2018-2019: VPL-VW760

VPL-VW760ES este proiectorul premium 4K nativ (4096 x 2160) HDR cu laser de la Sony, cu o luminozitate de 2.000 de lumeni și cu un design compact. Având în vedere că acest proiector folosește o sursă de lumină laser, proiectorul oferă până la 20.000 de ore de utilizare și niveluri de consistente de lumină fără să fie necesară schimbarea lămpii. Proiectorul aplică un control dinamic pentru laser folosind un algoritm Sony unic pentru a crea în timp real un contrast dinamic excepțional pentru fiecare scenă, cu un plus de luminozitate, dinamism, și mai multă adâncime pentru scenele întunecate. Astfel, acest proiector este ideal pentru conținut HDR. Proiectorul folosește procesare 4K, iar functia Reality Creation creste calitatea continutului HD la 4K fără să crească și zgomotul de imagine. În plus, tehnologia de interpolare a cadrelor 4K Motionflow produce imagini clare, fără efect blur pentru conținut cu scene de acțiune sau evenimente sportive. Indiferent dacă utilizatorii aleg să urmărească cele mai noi filme 4K HDR, emisiuni TV sau se joace jocuri video, aceștia vor avea o experiență impresionantă.

Tu ce echipamente de la Sony deții sau preferi? Lasă-ne un comentariu!
[products ids=125040305,125038490,125037860,125035703,125035094,125033974]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.