Concurs Vlogging și oferte!

Vloggingul, practic un blog ce are content exclusiv video, a devenit în ultima perioadă din ce în ce mai răspândit, în special în rândul tinerilor. Oricine dorește să devina viral pe YouTube, Facebook sau Instagram.

La prima vedere pare foarte ușor să faci vlogging dar, odată puși pe treabă, s-ar putea să constatați că lucrurile se complică. E nevoie printre altele de calități de public speaker, carismă și, mai ales, un content de calitate pentru urmăritori.

Vloggerii își spun poveștile prin episoadele lor iar pentru a face asta și pentru a transmite cât mai bine informația, e important să obțineți mixul perfect între story și calitatea tehnică a clipului vostru.

Există vloggeri care filmează clipuri foarte bune cu telefoane mobile și alții care duc producția la un alt nivel, folosind un DSLR, un mirrorless sau un aparat compact foarte performant, la care se adaugă o serie de accesorii indispensabile oricărui pasionat de vlogging.

Cu asta în gând, lansăm la F64 campania Next Leveleanu Kit 2.018! Pentru ca voi să vă puteți duce vlogul la un alt nivel.

vlogging

V-am pregătit oferte dedicate pentru vlogging plus un concurs special, despre care aflați mai multe în rândurile ce urmează.

Concurs Vlogging- YouTube F64

Concursul de vlogging se desfășoară în perioada 18 aprilie-9 mai și are ca tematică realizarea unui vlog care să respecte următoarele indicații:

  • clipul să reprezinte/să facă trimitere la o anumită perioadă istorică (anii 90, anii 80, 1895 – film mut etc)
  • să aibă o durată de minim 5 și maxim 7 min
  • să conțină muzică royalty free (ca de exemplu descărcată de pe https://www.bensound.com/royalty-free-music/2, sau alte site-uri care trebuie menționate)
  • dacă trece de jurizarea inițială,să adune cât mai multe aprecieri la video-ul uploadat pe pagina de YouTube F64 în perioada 2- 9 mai
  • să respecte condiţiile generale de desfăşurare ale Concursului

Clipurile vor fi jurizate pe data de 2 mai iar apoi vor fi uploadate pe contul de YouTube F64, video-ul cu cele mai multe aprecieri până pe data de 9 mai 2018 urmând să fie desemnat câștigător.

vlogging

Ce puteți câștiga?

Fiecare participant din concurs care trimite un videoclip în perioada 18 aprilie-2 mai 2018 (ora 12:00) va intra în concurs pentru următoarele premii, oferite de F64 în urma jurizării și adunării a celor mai multe voturi pe YouTube:

Locul I

Locul II

Locul III

Adică o parte dintre accesoriile indispensabile atunci când vine vorba de vlogging!

Citește regulamentul complet aici!

Și nu uita că, în perioada 18 aprilie-8 mai, ai reduceri de până la 60% la trepiede, lumini, slefie stick-uri, accesorii pentru sunet, plus oferte speciale la anumite modele de aparate foto mirrorless numai bune pentru vlogging: Sony A5100, Canon M100 și M50, Panasonic Lumix G7 etc.

Descoperă-le pe toate, AICI!

De asemenea, îți recomandăm următoarele resurse de pe blogul F64:

La F64, te așteptăm cu o mulțime de oferte la echipamentele de vlogging.

 

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Unde e vlogul meu???

  • Mi se par jignitoare premiile oferite, si unui copil de 14 ani i se par nimicuri. Eu dau giveaways de cel putin 100 eur si tot ce trebuie sa faca lumea e da dea un tag…deci nu, astea nu s premii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.