CONCURS: Romanian Dads, organizat de Ambasada Suediei

Ambasada Suediei  în parteneriat cu ARCUB și IKEA România organizează un nou concurs de fotografie, care, în luna femeii schimbă un pic paradigma, întrucât se adresează taților. Așa că, dacă ești un tată pasionat de fotografie și te bucuri de această pasiune și alături de copilul tău, surprinzând momentele importante din dezvoltarea lui, acest concurs s-ar putea să fie perfect pentru tine!

Citește regulamentul aici!

Romanian Dads

Ai fost sau ești în concediu de paternitate? Ești un tată care se implică în creșterea și educația copilului tău? Acum ai șansa de a câștiga un premiu și de a face parte din expoziția foto Romanian Dads care va fi prezentată publicului la ARCUB!

Trimite o fotografie în perioada 1 martie – 30 aprilie care ilustrează un moment cu copilul tău pe adresa de email rodads.sweamb@gmail.com, împreună cu o scurtă descriere a experienței tale de tată implicat și a motivelor care te-au făcut să faci această alegere.

Toți concurenții ale căror fotografii vor fi selectate pentru expoziție vor primi câte un exemplar din albumul foto ”Swedish Dads” și cartea ”Copiii spun: emoțiile sunt bune” scrisă de Virgil Ianțu, cel mai bun exemplu de tată care iubește să petreacă momente memorabile cu copilul său.

Mai multe detalii despre concurs:

  • 1 martie – 30 aprilie: înscrierea fotografiilor în concurs
  • 1 mai – 9 mai: jurizarea fotografiilor
  • 9 – 13 mai: afișarea câștigătorilor
  • 14 – 31 mai: vernisaj și expozitie ARCUB
  • iunie: expoziție galerie IKEA
  • Concursul se adresează tututor taților, cetățeni români, cu domiciliul pe teritoriul României, care au fost sau sunt în concediu de paternitate cu copilul (copiii) lor sau care se implică în mod activ în cresterea și educarea copilului (copiilor lor).
  • Concursul va fi promovat prin intermediul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei, precum și prin intermediul partenerilor: Virgil Ianțu, IKEA Romania și bloggerii Alex Zamfir, Gabriel Bălănescu și Dan Cruceru .
  • Înscrierea fotografiilor în concurs este gratuită și se va realiza prin intermediul adresei de email pusă la dispoziția participantilor de ambasadă rodads.sweamb@gmail.com.
  • Nu se accepta fotografiile înscrise prin alte metode.

Romanian Dads

Tema concursului și detalii despre înscrierea fotografiilor:

  • Tema concursului foto Romanian Dads este timpul petrecut de tați cu copiii lor. Concursul își propune să surprindă într-un mod inedit ipostaze din viața cotidiană a taților alături de copii.
  • Dintre imaginile înscrise în concurs vor fi selectate 25-30 de fotografii care vor face parte dintr-o expozitie foto cu același nume.
  • Fiecare participant trebuie să trimită o fotografie reprezentativă pentru tema concursului, alături de un text (maxim 2500 cuvinte) în care vor descrie experiența lui în concediul de paternitate sau de tată implicat în creșterea copilului și motivul acestei alegeri.
  • Odată cu înscrierea unei fotografii, participantul este de acord ca acesta să fie publicată pe site-ul concursului.
  • Fotografiile trebuie să fie la rezoluție 1000px pe latura mare, maxim 2MB mărime fișier, în format JPEG.
  • Ulterior, fotografiile câștigatoare și cele selectate pentru expoziție vor fi cerute autorilor la rezoluție de print (300dpi, minimum 3000px pe latura lungă).
  • Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație etc). Nu se acceptă colajele.
  • Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza înscrierea în concurs a fotografiilor care conțin semnatură, dată, ramă și alte însemne grafice pe imagine. Totodată, pot fi refuzate fotografii care au o calitate tehnică indoielnică sau ale căror autori nu au furnizat date reale la înscriere.

 

Jurizare:

Jurizarea va fi făcută de către juriul ales de organizatorul concursului, prin persoana/persoanele desemnate de acesta. Decizia alegerii fotografiilor câstigatoare în baza jurizării va fi definitivă, irevocabilă și nu va trebui justificată. Membri juriului sunt:

  • Virgil Ianțu
  • Un reprezentant al ambasadei
  • Un reprezentant IKEA
  • Alex Zamfir
  • Gabriel Bălănescu
  • Dan Cruceru

Romanian Dads

Premii

Vor fi premiate primele 3 fotografii desemnate câștigătoare de către juriu, dintre imaginile participante în concurs, aprobate și vizibile pe pagina concursului. Câștigătorii vor primi un voucher de cumpărături IKEA în valoare de 300 lei fiecare.

Toți concurenții ale căror fotografii au fost selectate pentru expoziție vor primi cărtile Swedish Dads și Copiii spun: emoțiile sunt bune. De asemenea, va fi acordat și un premiu special al angajaților IKEA, pentru poza selectată de către aceștia. Fotografiile înscrise în concurs de angajații IKEA nu vor putea face parte din selecția pentru acest premiu.

Un concurent nu poate câștiga mai mult de un premiu.

Acestea fiind spuse, tată pasionat de fotografie, te invităm să citești regulamentul,

Disponibil aici.

Și îți urăm mult succes!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Foarte frumos dar prea putin. Am dori si alte teme prin care Suedia sa fie cunoscuta de toti romanii. Am dori un dialog intre romani si suedezi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.