(c) Alberto Groșescu

Tură foto cu Canon M100 și Alberto Groșescu

Tură foto – Explorare urbană de la kilometrul 0 al orașului, la kilometrul 0 al fotografiei cu Canon M100.

Pe 4 noiembrie, începând cu ora 14:00 Alberto Groșescu și F64 te invită la o tură foto de tipul explorării urbane, de la kilometrul 0 al orașului, la kilometrul 0 al fotografiei cu Canon M100! Traseul explorării urbane va începe de la Piața Sfântul Gheorghe.

Înscrie-te aici!

Vom profita de faptul că suntem în toiul toamnei, ne vom bucura de culori în timp ce parcurgem un traseu pietonal: plecăm la ora 14:00 din inima capitalei, de la Piața Sf. Gheorghe, ca apoi să explorăm universul negustorilor de la sfârșitul secolului al XIX-lea, de pe Calea Moșilor. Descifrăm poveștile străzilor și misterele caselor, intrăm în cartierul evreiesc la vânătoare de ferestre atent chibzuite și ne oprim la F64 să vedem cele mai frumoase cadre realizate cu Canon M100.

Alberto va începe tura foto cu o scurtă prezentare despre Canon M100, iar mai jos se află un scurt defsășurător al turei foto:

  • Impresii formate în perioada de testare cu Canon M100,
  • Pornind în acest timp la drum, fotograful va povesti și despre locurile/casele pe care le veți regăsi în explorarea urbană,
  • Alberto va semnala cadre și detalii pe care deja le cunoaște, îndemnându-i pe participanți să-și folosească aparatul,
  • Odată ajunși la F64, participanții vor schimba impresii cu Alberto. Fotograful va asculta feedback-ul participanților.
  • Spre final, cei care au fost prezenți la tura foto vor fi invitați să-și selecteze cele mai bune 3 cadre, urmând apoi o discuție liberă pe tema acestora.

Despre Alberto Groșescu

Alberto Groșescu este un fotograf care s-a ascuns în ultimii zece ani în spatele aparatelor de fotografiat și care l-au transformat într-un îndrăgostit de București și de colțurile lui ascunse.

Fin observator și împătimit al detaliilor, și-a cultivat relația cu orașul prin activitatea în ARCEN (Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate), căutând povești și istorii ale orașului, inventariind zone construite protejate, realizând trasee culturale pietonale.

Fotografia și pasiunea pentru arhitectură s-au întâlnit și în călătoriile din Asia și Europa, călătorii care nu au făcut decât să crească atașamentul pentru București.

Ne vedem pe 4 noiembrie! Înscrie-te aici!

Citește și articolele F64 scrise de Alberto

[products ids=125037485]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *