Testează echipamente Sony pe ritmuri de dans!

Ne găsești acum LIVE pe pagina de Facebook F64!

Vineri, 27 octombrie 2017, de la ora 19:15, te așteptăm la Studio Filmărie (Str. Dionisie Lupu 46) alături de Ștefan Petrescu și Sony.

Locurile sunt deja ocupate, însă te așteptăm LIVE pe Facebook!

Vei lua parte la un workshop inedit despre fotografie alături de Sony și Ștefan Petrescu @Satori Studio unde vei afla despre experiența lui recentă cu Sony A9. Nu ți-am pregătit însă doar atât. La acest workshop, vei avea ocazia de a participa la o sesiune de fotografie de studio, unde am invitat modele atipice pentru acest gen fotografic și anume, un cuplu de dansatori. Toate acestea pentru ca tu să poți testa echipamentele Sony pe ritmuri de dans!

Printre aparatele puse la dispoziție pentru teste se vor număra și: Sony A9,  A7R II,  A7s și A7s II, A6500 și  A6300 și multe altele (nu vrem să-ți stricăm surpriza 🙂 ).

Despre Sony A9

sonySony a9 are caracteristici profesionale într-un corp compact, vine cu un nou senzor full-frame de 24.2 megapixeli și un procesor de imagine BIONZ X îmbunătățit ce te vor ajuta sa obții imagini impresionate.

Pentru a oferi mereu imagini clare, pline de detalii, Sony a9 are stabilizare pe 5 axe integrată în corp și sensibilitate ISO între 100 și 51,200 cu posibilitatea de a fi extinsă între 50 și 204,800.

Sistemul de autofocus vine cu 693 de puncte de autofocus cu detecție de fază ce îți oferă un control deosebit pentru a obține mereu un focus rapid și precis. Mai mult, poți fotografia în rafală cu 20 de cadre pe secundă.

Sony a9 excelează nu doar pentru fotografie, ci și pentru filmare, oferind posibilitatea de a filma în format 4K (3840 x 2160).

• Senzor full-frame CMOS 24.3 MP
• Procesor BIONZ X
• Sensibilitate ISO între 100 și 51,200 (extins 50-204,800)
• Filmare în format 4K (3840 x 2160)
• Fotografiere în rafală cu 20fps
• Autofocus cu detecție de fază cu 693 puncte
• Stabilizare pe 5 axe

“Sony demonstrează ca aparatele mirrorless au un viitor și că vor să ofere camere din ce în ce mai performante. Personal cred că Sony A9 este un aparat ideal pentru cei care fac fotografie de acțiune. Aștept cu nerăbdare să văd și ce aparate vor mai apărea în seria A7 și dacă vor avea funcțiile pe care le are A9.” – Marcel Cristocea.

Despre Ștefan Petrescu

sony

Una dintre primele întrebări pe care Ștefan și le-a pus în copilărie a fost dacă ceilalți percep realitatea precum o face el, iar fotografia a venit ca un mediu perfect de exprimare.

Cu toate acestea, primul contact serios cu acest domeniu l-a avut pe la 20 de ani, când a găsit una dintre camerele străbunicului său, pe care încă o mai folosește.

Au urmat ani de experimente cu diferite echipamente și tehnici, dar una dintre cele mai notabile a fost atunci când pe la 23 de ani a plecat ca fotograf pe nave de croazieră în S.U.A, timp de un an de zile. Acolo a învățat ce înseamnă fotografia de studio și odată întors în țară s-a întrebat: Acum ce urmează? iar F64 a venit ca un răspuns. Mai departe, după alte experimente, fotografia comercială de produs a devenit nișa pe care urma să se orienteze după ce a participat și la un curs F64.

La scurt timp au apărut și clienții serioși așa că și-a deschis propriul studio, Satori Studio, numele fiind un cuvânt derivat din Buddhism-ul Zen care înseamnă: un moment scurt de iluminare supremă.

Despre Studio Filmărie

sony

Filmărie și-a propus de la bun început să fie un studio foto creativ, primitor și potrivit pentru producții de filme, reclame filmate sau fotografiate. Au reușit să pună pe picioare ce și-au propus și te invită pe acum să fii alături de ei, să te inspoiri într-un spațiu creativ, situat lângă un petec verde, chiar în mijlocul Bucureștiului. Echipa de la Filmărie știe foarte bine cu ce se mănâncă producția de film și cât de mult contează mediul în care filmezi.

Vino alături de noi pe 27 octombrie!

Sau dacă din păcate nu poți fi alături de noi, te așteptăm LIVE pe Facebook-ul F64!

[products ids=125035095,125018900,125012678,125021006,125030601,125024872]

Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.