Vernisaj expoziție “MotoGP cu Sebastian Popescu și Sigma”

Postat de: Sabina Cornovac Sabina Cornovac

Joi, 26 octombrie 2017 te așteptăm de la ora 19:00, în sala expozițională a magazinului F64 (Blv. Unirii 45) la vernisajul expoziției „MotoGP cu Sebastian Popescu și Sigma”.

Așa cum v-am povestit deja în interviul acordat blogului F64 în luna august, Sebastian Popescu este ambasadorul #SigmaF64 și cu ajutorul lui, timp de un an, echipa F64 vă ține la curent cu cele mai importante competiții de MotoGp din întreaga lume. După mulți ani în televiziune, acesta și-a urmat visul și acum fotografiază cele mai frumoase momente din competiții.

Pentru a celebra cum se vine parteneriatul nostru, v-am pregătit o expoziție specială cu 25 din cele mai frumoase fotografii surprinse anul acesta de Sebastian la competițiile internaționale de MotoGP la care a participat ca fotograf oficial și unde a folosit Sigma 150-600mm F/5-6.3 DG OS HSM [S]un super-teleobiectiv dedicat aparatelor foto Canon, ce oferă imagini de o calitate excelentă și o putere de magnificare impresionantă. Fiți pe fază că urmează curând și un review detaliat pentru acest obiectiv, scris chiar de Sebastian 🙂

În plus, anunțăm cu ocazia asta și parteneriatul cu Eurosport și Monster Energy 🙂 Astfel, aceștia au organizat un super concurs pentru toți pasionații de MotoGP.  Toți cei care și-au dorit să aibă o amintire de excepție a celui mai iubit pilot al generației sale, au avut posibilitatea de a partipa și câștiga o cască a lui Valentino Rossi. Tot ce au avut de făcut a fost să urmărească transmisiunile de pe Eurosport 1 și să se înscrie folosind cuvântul cheie al etapei.

În plus, Sebastian a adus fanii Eurosport mai aproape de atmosfera MotoGP prin intermediul materialelor foto-video de la fata locului, pe care le găsiți pe pagina lor de Facebook. Iar la evenimentul de pe 26 octombrie, la care vă așteptăm în număr cât mai mare, vom afla și numele celui care va pleca acasă cu marele premiu! În plus, veți avea ocazia de a admira la eveniment motocicleta Yamaha YZF-R1M, pusă la dispoziție de MOTODYNAMICS – importatorul official Yamaha.

Așadar, pe 26 octombrie, de la ora 19, Sebastian Popescu, echipa F64 și Arnold Cobilanschi (director editorial Eurosport România) vă așteaptă la un eveniment special, în cinstea singurul ambasador Sigma din țara noastră 🙂


Produse folosite

Save
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top