Vernisaj expoziție "MotoGP cu Sebastian Popescu și Sigma"

Joi, 26 octombrie 2017 te așteptăm de la ora 19:00, în sala expozițională a magazinului F64 (Blv. Unirii 64) la vernisajul expoziției „MotoGP cu Sebastian Popescu și Sigma”.

Așa cum v-am povestit deja în interviul acordat blogului F64 în luna august, Sebastian Popescu este ambasadorul #SigmaF64 și cu ajutorul lui, timp de un an, echipa F64 vă ține la curent cu cele mai importante competiții de MotoGp din întreaga lume. După mulți ani în televiziune, acesta și-a urmat visul și acum fotografiază cele mai frumoase momente din competiții.

Pentru a celebra cum se vine parteneriatul nostru, v-am pregătit o expoziție specială cu 25 din cele mai frumoase fotografii surprinse anul acesta de Sebastian la competițiile internaționale de MotoGP la care a participat ca fotograf oficial și unde a folosit Sigma 150-600mm F/5-6.3 DG OS HSM [S]un super-teleobiectiv dedicat aparatelor foto Canon, ce oferă imagini de o calitate excelentă și o putere de magnificare impresionantă. Fiți pe fază că urmează curând și un review detaliat pentru acest obiectiv, scris chiar de Sebastian 🙂

În plus, anunțăm cu ocazia asta și parteneriatul cu Eurosport și Monster Energy 🙂 Astfel, aceștia au organizat un super concurs pentru toți pasionații de MotoGP.  Toți cei care și-au dorit să aibă o amintire de excepție a celui mai iubit pilot al generației sale, au avut posibilitatea de a partipa și câștiga o cască a lui Valentino Rossi. Tot ce au avut de făcut a fost să urmărească transmisiunile de pe Eurosport 1 și să se înscrie folosind cuvântul cheie al etapei.

În plus, Sebastian a adus fanii Eurosport mai aproape de atmosfera MotoGP prin intermediul materialelor foto-video de la fata locului, pe care le găsiți pe pagina lor de Facebook. Iar la evenimentul de pe 26 octombrie, la care vă așteptăm în număr cât mai mare, vom afla și numele celui care va pleca acasă cu marele premiu! În plus, veți avea ocazia de a admira la eveniment motocicleta Yamaha YZF-R1M, pusă la dispoziție de MOTODYNAMICS – importatorul official Yamaha.

Așadar, pe 26 octombrie, de la ora 19, Sebastian Popescu, echipa F64 și Arnold Cobilanschi (director editorial Eurosport România) vă așteaptă la un eveniment special, în cinstea singurul ambasador Sigma din țara noastră 🙂

[products ids=125014731]

Save

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Felicitari pentru fotografii, dar pacat de parteneriatul cu acest post care isi bate joc de romani si se numeste: Eurosport. Transmitere in SD desi suntem in anul 2017, cu un comentariu foarte slab in comparatie cu Digi Sport care a detinut competitia atatia ani, insa si-a respectat telespectatorii: fara reclame in timpul curselor si transmitere in HD. Alex Cocu sper ca-si va modificare comentariul lui si sa fie impartial, sa mai lase din placere pentru anumit/i pilot/i si sa fie corect. De Ionut Mistode ce sa mai zic? Zici ca doarme pe el la comentarii cand in mod normal trebuie sa arate putina daruire. Voi credeati ca in acest fel puteti sa faci audienta asa cum o facea Digi Sport? :))) Sper ca nu-mi stergeti acest comentariu, unde prezint realitatea asa cum este.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.