Aniversăm 191 de ani de fotografie cu reduceri festive!

Luna august este prilej de sărbătoare în lumea fotografiei, 19 august fiind declarată la nivel mondial Ziua Internațională a Fotografiei. Se împlinesc așadar 191 de ani de la prima fotografie realizată de Nicéphore Niépce, „La cour du domaine du Gras” (1826), a cărei poveste o puteți descoperi aici.  De asemenea, se împlinesc 178 de ani de la obținerea primului brevet pentru realizarea fotografiei (primul procedeu fotografic, daghereotipia), în 1839.

Iar zilele de naștere se sărbătoresc, nu-i așa? Fapt pentru care te invităm să ne urmărești îndeaproape, atât pe blog, unde pregătim în perioada ce urmează câteva articole dedicate, cât și pe site-ul F64, unde ai o serie de promoții festive.

Ai kit-uri DSLR de la Canon la prețuri speciale, promoții pentru Nikon D750 și Canon 70D-acum fără TVA, plus cashback la obiective și accesorii Sony.

De asemenea, ne-am gândit că vrei să dai viață amintirilor tale și să le păstrezi apoi pentru totdeauna, astfel că la serviciile de printing beneficiezi de 15% reducere pentru fotografiile în format mic și 10% reducere pentru cele în format mare.

E încă plin sezon de vacanță, așa că am pregătit reduceri și la genți sau rucsacuri, pentru a transporta în siguranță echipamentele tale foto-video, iar pentru nostalgicii Polaroid, am pregătit reduceri de 22% la aparatele Polaroid 300.

Nu am uitat nici de telefoane la prețuri atrăgătoare sau de diverse accesorii necesare pasionaților de foto-video.

În plus, sărbătorim fotografia cu promoții și la produsele second hand, așa că îți recomandăm să arunci un ochi și în secțiunea Consignație.

Iar dacă vrei să te perfecționezi, avem bucuria de a anunța și un nou curs la F64: Atelierul introductiv de Posed Newborn Photography, alături de Andreea Velican.

Găsești toate promoțiile active aici, te așteptăm cu drag!

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *