CONCURS: “Mărțișor fotografic”

Postat de: F64 F64

Luna martie este prima lună de primăvară care, parcă odată cu Mărțișorul, ne pregătește pentru noul an, plin de surprize. Și, fiindcă ne-am gândit că sigur ai niște fotografii inedite cu tradiții de primăvara care se petrec pe la noi, cu mărțișorul sau pur și simplu peisaje care anunță că înghețul a trecut, F64 lansează alături de Garanti BANK  concursul “Mărțișor fotografic”.

concurs

În perioada 2-24 martie 2017, îți așteaptăm fotografiile inspirate din primăvară și tradițiile acesteia, de mărțișor sau de natura care revine la viață, fie că vorbim de locuri cunoscute sau nu din România.

Căutăm să regăsim în fotografiile înscrise emoție, prospețime, naturalețe, tradiții. Fotografiile trebuie să respecte regulile de compoziție și estetică fotografică. Să denote creativitate, să ne suprindă cu diversele obiceiuri sau locuri reprezentative.

La acest concurs pot participa toți cei care înscriu maxim 3 fotografii cu tema „Mărțișor fotografic” în platforma de concurs F64.

Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație etc). Nu se acceptă colajele.

Înscrie-te!

concurs

Premii

concurs

Jurizarea se va desfășura în data de 27 martie 2017, iar juriul va desemna câștigătorii conform criteriilor fotografice (compoziție, cromatică, încadrare, emoție, poveste, respectarea temei etc).

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe pagina de Facebook F64 sau pe blogul F64, pe 29 martie 2017.

Premiul I – Câștigătorului mare i se va acorda un voucher în valoare de 1300 RON din partea Garanti Bank pentru a cumpăra tot ce-și dorește de la F64.

Premiul II – O imprimantă Canon Selphy CP-1200

Premiul III – O geantă foto Somita Navi 21

Concurenții nu pot câștiga mai mult de un premiu.

Înscrie-te!

mărțișor fotografic

Citește regulamentul complet AICI!

PS: Dacă ești în căutare de sfaturi suplimentare, materialele de mai jos ți-ar putea fi utile.

concurs

*Prin înscrierea în concurs, participanții își exprimă acordul implicit ca fotografiile lor să poată fi făcute publice și utilizate în scop publicitar (pentru promovarea altor concursuri F64/Garanti Bank sau în diverse articole). În situația în care participantul este o persoană cu capacitate de exercițiu restrânsă, se prezumă că participarea acestuia a fost făcută cu acordul părinților sau tutorelui, după caz, și că, implicit, există acordul acestora din urmă ca numele și fotografiile persoanelor pentru care sunt răspunzătoare să fie făcute publice și utilizate în scop publicitar.

 test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top