Sony PXW-Z150, lansată la F64

Postat de: F64 F64

Săptămâna trecută, Sony a lansat în România camera video profesională PXW-Z150. Evenimentul de lansare s-a desfășurat în sala expozițională F64, iar videograful Nicu Straton a testat și prezentat cel mai nou echipament Sony la care vor avea acces toți pasionații și profesioniștii din România.

Noul model de cameră video s-a anunțat a fi unealta ideală pentru cei care vor să realizeze videoclipuri spectaculoase fără să utilizeze echipamente mari, greoaie și incomode.

O alegere optimă pentru folosire în lumea evenimentelor, a filmărilor corporate, a reportajelor sau a documentarelor cu buget redus.

Este ușor de manevrat, echilibrată din punct de vedere ergonomic și conferă un control deplin al focalizării, diafragmei și zoom-ului prin cele trei inele independente ale obiectivului.

„Sony PXW-Z150 este o cameră video complexă, dar, în egală măsură, intuitivă. Calitatea și multitudinea caracteristicilor ei, cum ar fi rezoluția 4K, filmarea în slow-motion cu 120 de cadre pe secundă, senzorul de 1 inci, interval dinamic sporit și codecul XAVC 4:2:2 10 bit (la rezoluție full HD) o fac să-și atingă scopul pentru care a fost proiectată și o transformă în unealta potrivită pentru majoritatea videografilor de eveniment și nu numai. Totodată, funcționalități precum filtrele ND încorporate, modul pentru înregistrare pe două carduri simultan și capacitatea de a detecta fețe și de a autofocaliza pe ele automat fac din acest echipament unul de dorit, care îți ușurează foarte mult munca de zi cu zi în producția video.“, a declarat Nicu Straton.

Urmărește întreg evenimentul aici:


Produse folosite
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top