Impresiile F64 despre Campania Black Friday 2013

Weekendul trecut, de Black Friday 2013, am primit cu peste 75% mai multe comenzi decât în Black Friday 2012.  Ceea ce ni se pare cel mai important este că am trimis 14.800 de produse către pasionaţii de fotografie din toată ţara şi putem astfel să-i susţinem în hobby-ul sau obsesia lor pentru fotografie. 

Ne-am entuziasmat şi am livrat toate comenzile către clienți. Până duminică seară au fost expediate peste 78% din comenzile plasate, iar până marți vor fi trimise către clienți toate comenzile plasate în această campanie.

Black_Friday_2013_1

La ora 00:00 am primit prima comandă cu livrare în Bucureşti. 40 de minute mai târziu, colegii noştri se aflau la uşa clientului nostru. Apoi, până la răsărit s-au livrat primele două transporturi, așa că o parte dintre clienți s-au putut bucura chiar în ziua de vineri de achizițiile lor.  

Mai jos puteţi vedea întreaga poveste: prima livrare F64 din noaptea de Black Friday 🙂

 

Mesaje de Black Friday 2013

Pe parcursul nopţii, mesajele care ne-au bucurat cel mai mult au sunat cam aşa:

Black Friday 2013

Black Friday 2013

Mulţumim! Aceste mesaje, împreună cu invenţia cafelei si a energizantelor, ne-au ţinut treji trei zile şi trei nopţi! 

Multumim Red Bull pentru sustinere! 

F64 a fost uptime aproape de 99% și pe durata primelor 12 ore s-au comandat 55% din produse, cu o medie de 10 produse pe minut. Adică a fost achiziţionat câte un produs la fiecare 6 secunde, cam cât durează să citim parte din fraza aceasta.

Call Center-ul F64 a înregistrat peste 6.500 apeluri, fiind preluate în proporție de 86%. Acest lucru înseamnă peste 5500 de apeluri, cât preluăm unii dintre noi într-un an pe un telefon personal.

Marian Alecsiu, co-fondator F64, a declarat: ”A fost o experiență interesantă din care am învățat multe, inclusiv faptul că echipa F64 este una extrem de puternică și unită. Ținem la clienții noștri și facem orice efort necesar pentru a ne asigura că aceștia sunt mulțumiți și își păstrează pasiunea pentru fotografie. Iar ei se reîntorc cu drag la F64!”.

Black Friday 2013 F64

Decizia de a începe Black Friday în data de 22 noiembrie s-a dovedit a fi benefică, suntem pregătiţi pentru astfel de campanii în orice moment al anului şi vrem să dăm cât mai des ocazia ca pasionaţii de fotografie să îşi poată împlini wishlist-urile.

 

Alți fotografi au mai citit și:

19 Comments

  • nu`si cumpara nimeni pentax

  • Nimic pt cei care fotografiaza pe film… poate anul viitor 😉

  • insist pentru 70-200 2.8 nikon :))

  • insist pentru 50mm sau 17-50 f2.8 tamron

  • insist pentru D7100 :_

  • Tura trecuta ma facui cu un SB-700. Acum as vrea un rucsac pentru ca nu mai am loc (am impartit agregatele in 2 genti). Ceva promo ? 🙂

  • Primim ceva lista inainte de reduceri?

  • Iti multumim, Razvan!

  • Ce as propune eu ar fi sa organizati o zi de Black Friday pentru entuziasti: a fost cea Pro, iar cea de pe 22 s-a dovedit orientata in special spre segmentul entry-level. Ideal ar fi sa largiti paleta de obiective disponibile, eventual sa includeti si accesorii, pe segmentul de mijloc.
    Eu unul nu as mai fi interesat de aparatele entry-level in prezent, iar de cele de clasa profi nu as avea inca bani, chiar la reducere… insa sunt multe alte lucruri pe care mi le-as cumpara si care nu au intrat la niciunul din Black Friday-uri. In mod sigur exista numerosi alti pasionati in aceeasi situatie.

  • Ce s-a intamplat cu campania "Pariaza pe Black Friday"?

    • Buna ziua! Extragereape e pe 6 decembrie, iar pe 7 se anunta castigatorii.

  • Sunt multumit si cu promotia si cu echipa F64. Asa sa fie si in continuare cu stima Bogdan Istvan

  • Superb. Imi place foarte mult sa vad astfel de filmulete de genul how it's made!
    14000 de comenzi, chiar nu e deloc rau!

  • Din pacate ati intrat in aceeasi categorie de jenanti. De black friday, la f64 nu a existat nici o oferta legata de marca Pentax. Nici Dslr, nici obiective, nici accesorii, absolut nimic. Sau poate trepiede… Mai mare rusinea.

  • Noi asteptam adevaratul BF ultima vineri din luna noiembrie, nu noile gaselnite ale marketingului (Bf pro, early Bf), Amazon pazea ca venim…… 🙂

  • si eu va aplaud… Sunteti cu adevarat BUNI. Tineti o TOT ASA. Va salut din Constanta. Tudor

  • Am fost vineri seara la magazin și am cumpărat câteva accesorii foto/video. La livrări coada era impresionantă (de la livrare marfă pe scări până la etaj la sala de prezentări). Am crezut inițial că o să dureze 1-2 ore să ridic marfa și mă sfătuiam cu unul din consultanți cum să procedez cu achiziția și cu livrarea dar când mi-a spus că durează 20 de minute am crezut că glumește. Pentru că mai eram cu doi prieteni am zis să-mi încerc norocul, în trei timpul trece oricum mai repede. Nu a durat mai mult de 20 de minute, au fost extrem de operativi și am sesizat că erau foarte concentrați pe livrări, alocaseră un număr impresionant de lucrători pt asta iar managerii erau prezenți și activi.
    Felicitări F64!

  • Nu am cumparat nimic de Black Friday, desi lista mea de wishlist are peste 45 produse! 2 produse au intrat la promotie dar cu reduceri nesemnificative! Poate la anul, sau…din alta tara!

  • ….deci…sa va aplaudam….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.