Spune-ne ce ai pe suflet!

Nu mai este mult si vine Pastele. Pentru asta ne pregatim cat mai bine cu putinta. Tinem post, facem curatenie in casa, in suflet, in trusa fotografica… Incercam sa ne indreptam greselile… Sa devenim mai buni. Dar oare se poate intampla asta peste noapte? DA! Te poti ‘curata’, chiar si mai repede… 😀
Sa o luam insa pe rand… Cu totii am facut cate ceva de care nu suntem mandri, nu-i asa? Poate ca am procesat in photoshop, am jinduit la obiectivul altuia sau poate am prea-expus niste modele.
Cel mai important pas este sa-ti marturisesti greseala, sa ne spui ce ai pe suflet si esti deja pe jumatate iertat… Pentru cealalta jumatate am pregatit niste oferte bune, niste preturi de nerefuzat si, evident, echipament pentru fapte si fotografii bune. 😛 Nu se stie cand o sa ai nevoie de un obiectiv nou sau un trepied mai robust. Un DSLR mai bun decat ce ai in rucsac in acest moment sau niste filtre creative. O memorie mai mare sau un fundal colorat. Oricare din acestea te pot ajuta sa devii un fotograf mai bun.

Incepand cu 17 Aprilie si pana pe 7 Mai ai tot timpul din lume sa iti marturisesti greselile si sa ti le indrepti. Ca sa fii si mai aproape de schimbare, nu rata nici NEWSLETTERUL F64.
Pentru ca intotdeauna depinde de tine sa fii mai bun, noi tot ce putem face este sa te ascultam si sa incercam sa te ajutam.

Alți fotografi au mai citit și:

5 Comments

 • Ce tare e ideea si filmuletu. Fata fotografului zice tot :)))))))).

 • […] doar sa spui ce ai pe suflet si detii evident cele mai profesioniste informatii in orice nelamurire. Poti Marturisi ce fel de […]

 • […] Spune ce ai pe suflet! Incepand cu 17 Aprilie si pana pe 7 Mai ai tot timpul din lume sa iti marturisesti greselile si sa ti le indrepti, sa pui in practica tot ce visezi din punct de vedere vizual. Aparatele foto digitale samsung, de calitate, profi au un pret de exceptie. […]

 • Cum f64 este aproapele nostru, al fotografilor – profesionisit sau amatori – marturisesc ca am calcat a 10-a porunca…
  Am poftit la bunul aproapelui meu si inca poftesc… de data asta la un obiectiv pentru vacante.
  Mai exact la un Sigma 18-250mm DC Macro HSM TSC Pentax K
  Sper ca aproapele meu sa ma ierte pentru asta si sa scada preturile la obiective…
  Aaaaaaamiiiin…
  🙂

 • Foarte interesanta ideea, felicitari si multa bafta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.