Spune-ne ce ai pe suflet!

Postat de: F64 F64

Nu mai este mult si vine Pastele. Pentru asta ne pregatim cat mai bine cu putinta. Tinem post, facem curatenie in casa, in suflet, in trusa fotografica… Incercam sa ne indreptam greselile… Sa devenim mai buni. Dar oare se poate intampla asta peste noapte? DA! Te poti ‘curata’, chiar si mai repede… 😀

Sa o luam insa pe rand… Cu totii am facut cate ceva de care nu suntem mandri, nu-i asa? Poate ca am procesat in photoshop, am jinduit la obiectivul altuia sau poate am prea-expus niste modele.

Cel mai important pas este sa-ti marturisesti greseala, sa ne spui ce ai pe suflet si esti deja pe jumatate iertat… Pentru cealalta jumatate am pregatit niste oferte bune, niste preturi de nerefuzat si, evident, echipament pentru fapte si fotografii bune. 😛 Nu se stie cand o sa ai nevoie de un obiectiv nou sau un trepied mai robust. Un DSLR mai bun decat ce ai in rucsac in acest moment sau niste filtre creative. O memorie mai mare sau un fundal colorat. Oricare din acestea te pot ajuta sa devii un fotograf mai bun.

Incepand cu 17 Aprilie si pana pe 7 Mai ai tot timpul din lume sa iti marturisesti greselile si sa ti le indrepti. Ca sa fii si mai aproape de schimbare, nu rata nici NEWSLETTERUL F64.

Pentru ca intotdeauna depinde de tine sa fii mai bun, noi tot ce putem face este sa te ascultam si sa incercam sa te ajutam.