Muzica Lemnului, phototour in Bucovina

In prima luna a lui 2012, cand e gerul cel mare, fotografii cu dor de duca au un bun prilej pentru a iesi din casa: Muzica Lemnului, phototour in Bucovina.

Din padure pana in mana mesterului popular, lemnul parcurge un drum al transformarii din materie vie in materie moarta pentru ca apoi sa se intoarca iarasi la viata. Mihai Moiceanu va invita sa parcurgeti acest drum alaturi de el, pe meleagurile Bucovinei, in iarna ce vine: 

„Vom merge impreuna pe urma lemnului, din padure pana la gater si apoi in atelierele  mesterilor populari. Ici, colo, prin nordul Bucovinei mai exista cate un mester popular care stie sa scoata la iveala sufletul lemnului, fie ca-l cresteaza, fie ca face instrumente populare. Nici peisajul Bucovinei nu-l lasam pe ultimul plan. De-i vremea buna vom gasi timp pentru a-l fotografia.“

Seara, dupa o zi lunga de drumetie si fotografii, gazdele voastre va vor astepta cu bucate dintre cele mai gustoase si voie buna.

Muzica lemnului, un phototour la care va puteti inscrie pana pe 23 decembrie.

Phototour-ul va avea lo c intre 19-20 ianuarie 2012.

Pret: 830 lei. 5 locuri libere. Detalii si inscrieri aici.

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.