Tehnica Fotografica

Toamna se numara bobocii si se face prezenta la cursuri. Vino la F64Studio pentru diploma ta de calificare ca fotograf!

Avem un deliciu pregatit pentru toti iubitorii fotografiei: se reia cursul dlui profesor Dumitru Mociornita. Dupa o vara relaxanta si prielnica speram, va asteptam la un curs extins in care sa descoperim impreuna mai multe despre aparatul de fotografiat.. cel de toate zilele 🙂 si sa obtinem o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii care sa ateste cunostintele noastre in fotografie.

Cu totii avem fie un aparat compact sau un DSLR si dorim sa facem poze semnificative la evenimentele importante din viata noastra. Insa ne lovim de multe ori de probleme tehnice si de butoane de neinteles de pe aparat care ne impiedica sa documentam favorabil momentele din viata noastra.

Cursul ‘Tehnica fotografica” ne va ajuta sa intelegem:

– cum sa alegem aparatul de fotografiat pe care il vom utiliza

– care sunt facilitatile si limitarile aparatului pe care il detinem

– cum si cu ce accesorii putem sa-i largim domeniul de utilizare

– cum se pot inregistra, stoca, gestiona si prelucra mai bine imaginile

– modul de abordare a diferitelor subiecte

– modul de a pune in valoare subiectele prin claritate, iluminare, culoare si pozitionare in cadru

– care sunt dispozitiile legale cu privire la inregistrarea si vehicularea imaginilor
Pe langa intelegerea dobandita asupra felului de a privi lumea printr-o lentila vom obtine si mult asteptata diploma de certificare a meseriei noastre de fotograf, diploma acreditata oferita de catre CNFPA.

Ii asteptam pe toti pasionatii de fotografie si toti cei care au de a face cu aparatul de fotografiat in meseria lor: pe arhitecti, urbanisti, ingineri, proiectanti, cadre didactice, geologi, speologi, geografi si multi altii.

Putem impartasi astfel informatii despre tehnica, aparate, obiective, arta, filosofie, portrete, peisaje si multe altele intr-o atmosfera plina de voie buna si stropita cu entuziasm.

Tehnica Fotografica – Modul 1 Aparatura fotografica
Tehnica Fotografica – Modul 2 Utilizarea aparaturii fotografice
Tehnica Fotografica – Modul 3 Genuri fotografice si aspecte ale activitatii

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Din pacate cursul se desfasoara doar in Bucuresti, nu avem posibilitatea de a organiza un curs de o amploare atat de mare in alte orase momentan.
    Sala de curs se afla langa Piata Muncii in Bucuresti, se ajunge foarte usor de la Gara de Nord la sala, in maxim 30 de minute. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.
    Ca alternativa va putem sugera un curs de o zi: http://www.f64.ro/cursuri-foto-seminarii-foto-f64….
    Va multumim!

  • Interesant.
    Ce posibilitati am sa ma perfectionez daca nu sunt bucurestean ci iesan.??????????!!!!!!!!!!!……………….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.