Concurs de fotografie cu portrete de animale pe Instagram cu Sony Alpha

Sony Europe B.V. organizează un concurs de fotografie cu portrete de animale pe Instagram, pentru utilizatorii de camere foto Sony seria α, în următoarele ţări: Germania, Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania, Olanda, Elveţia, Polonia, Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Irlanda, Luxemburg, Republica Cehă şi Turcia.

Participaţi la acest concurs prin partajarea fotografiilor animalelor voastre de companie pe Instagram. Puteţi participa la concurs cu fotografiile postate pe Instagram de pe 15 mai 2019 până pe 17 iulie 2019.

Înscrierile vor fi evaluate în funcţie de creativitate, originalitate şi impactul vizual/emoţional al imaginii, iar fotografiile câştigătoare vor fi anunţate pe site-urile grupului Sony şi pe canalele reţelelor de socializare.

De asemenea, fotografiile câştigătoare selectate în Europa vor fi înscrise la un concurs global, iar cele mai bune fotografii la nivel global vor fi selectate dintre fotografiile înscrise din întreaga lume.

Înscrieţi fotografii şi profitaţi de şansa de a câştiga premii fantastice!

Aici găsiți termenii și condițiile complete de participare.

 

S-ar putea să îți placă și:

Petsornality, proiectul foto despre animale de companie

Alți fotografi au mai citit și: