Canon Powershot PX- Primul aparat foto inteligent care va revoluţiona modul de realizare a fotografiilor de familie

Canon Europe lansează  PowerShot PX, un aparat foto mic şi uşor de folosit, care realizează automat imagini de înaltă calitate de 11,7MP şi filmări 60p Full HD. Funcţiile inteligente ale modelului PowerShot PX, precum fotografierea şi filmarea automată, vor redefini felul în care surprindeţi amintirile de familie. Cu ajutorul acestui nou aparat, veţi putea înregistra momentele speciale, fără a fi nevoie să staţi cu aparatul în mână.

Adresat atât celor ce vor să surprindă petrecerile în familie, cât şi iubitorilor de gadgeturi, acest aparat foto intuitiv incorporează funcţii inteligente, pentru a vă ajuta la documentarea evenimentelor importante în familie sau a întâmplărilor de peste zi. Cu funcţii precum fotografiere automată şi prioritate la fotografiere, PowerShot PX este o inovaţie binevenită în orice casă.  

Trăiţi clipa şi lăsaţi-vă surprins

Dacă doriţi să surprindeţi momentele speciale şi în acelaşi timp, să apăreţi în imagini, PowerShot PX este aparatul ideal: urmăreşte acţiunea şi încadrează subiectele, surprinzând expresii şi reacţii naturale. După ce îl porniţi, PowerShot PX poate fi aşezat oriunde în casă pentru a realiza instantanee peste zi, iar comenzile vocale permit controlul de la distanţă, pentru fotografii sau filmări dinamice.  

Datorită design-ului simplu şi portabil, posibilităţii de încărcare prin USB-C şi conexiunii Wi-Fi încorporate, prin care se poate conecta la dispozitive smart, PowerShot PX poate merge oriunde. PowerShot PX foloseşte funcţii avansate de recunoaştere facială şi de căutare automată a subiectului pentru a-i menţine pe cei dragi în cadru şi obţine fotografii pe care altfel riscaţi să le rataţi. Distanţa focală de 19-57mm şi obiectivul zoom cu panoramare şi înclinare acoperă 340˚ pe orizontală şi 110˚ pe verticală pentru a putea urmări acţiunea.

Fiecare zi este importantă

Toate momentele speciale surprinse cu PowerShot PX sunt adunate într-un album în aplicaţia pentru iOS şi Android, iar aparatul foto inteligent vă recomandă cele mai reuşite fotografii. Acestea sunt stocate pe cardul de memorie pentru a fi uşor transferate pe calculator. Puteţi să controlaţi camera prin aplicaţie, pentru a crea cadrul perfect şi să fotografiaţi de la distanţă, nemaifiind necesar să vă deplasaţi ca să verificaţi aparatul. Utilizatorii pot personaliza setările de înregistrare automată, pot regla unghiul de fotografiere după preferinţe şi pot selecta feţele familiare cu ajutorul aplicaţiei, pentru a avea prioritate la fotografiere şi filmare. PowerShot PX poate fi folosit şi pe post de cameră web cu ajutorul aplicaţiei pentru PC.  

Caracteristici principale PowerShot PX:

  • Fotografiere şi filmare automată
  • Obiectiv zoom cu panoramare şi înclinare, cu acoperire 340˚ la panoramare şi 110˚ la înclinare şi zoom 19-57mm (echivalent)
  • Tehnologie de recunoaştere cu capacitate de prioritizare a feţelor selectate
  • Control manual şi gestionarea imaginii cu ajutorul aplicaţiei Connect app for Mini PTZ Cam
  • Wi-Fi şi Bluetooth® pentru conectare rapidă la smartphone-uri şi tablete

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Review Canon 90D, cu Sorin Voicu
Canon M50 Mark II – Ia-o cu tine peste tot!
Canon rămâne lider global pentru al 18-lea an consecutiv pe piaţa aparatelor foto cu obiective interschimbabile

Tu deții o astfel de cameră și dacă da, ce model? Ce caracteristică a acestei camere ți-a atras atenția? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.