Canon rămâne lider global pentru al 18-lea an consecutiv pe piaţa aparatelor foto cu obiective interschimbabile

Canon Inc. anunţă că a rămas lider global pe piaţa de aparate foto digitale cu obiective interschimbabile (aparatele foto digitale SLR şi mirorless) pentru al 18-lea an consecutiv, din 2003 până în 2020.

Canon dezvoltă şi produce principalele componentele ale sistemelor de imagine din aparatele foto cu obiective interschimbabile din seria EOS – senzori de imagine CMOS, procesoare de imagine şi obiective interschimbabile – pornind de la conceptul „Viteză, confort şi calitate înaltă a imaginii“. Continuăm să răspundem nevoilor fiecărui client, oferind o gamă diversificată de aparate foto, de la modele de referinţă de înaltă performanţă folosite de fotografii profesionişti până la modele entry-level cu operare simplă, care le permit utilizatorilor să obţină imagini de calitate deosebită, precum şi o gamă extinsă de 118 obiective RF şi EF.

Canon EOS R5
Canon EOS M50 Mark II
Canon EOS 1DX Mark III

În septembrie 2003, când aparatele foto SLR digitale erau la început, Canon a lansat modelul inovator EOS 300D. Acest model de referinţă, cu preţ foarte avantajos şi cu un design compact şi uşor, a dominat piaţa globală şi a stat la baza dezvoltării pieţei de aparate foto SLR digitale. De atunci, Canon a continuat să lanseze produse inovatoare, inclusiv gama EOS-1D pentru fotografi profesionişti şi gama EOS 5D care a facilitat apariţia filmării cu aparate SLR digitale. În octombrie 2018, Canon a lansat sistemul EOS R – care includea modelul full-frame mirrorless EOS R şi obiectivele RF cu tehnologie optică îmbunătăţită – oferind astfel un nou nivel de creativitate şi moduri noi de exprimare vizuală. Datorită acestei istorii îndelungate, ce începe în vremea aparatelor pe film, şi a utilizatorilor fideli, în 2019 seria EOS a atins pragul de 100 de milioane de aparate foto vândute.

În iulie 2020 a fost lansat modelul mirrorless full-frame EOS R5 care foloseşte tehnologii de ultimă generaţie pentru a susţine noile moduri de exprimare vizuală. Canon a continuat să îşi extindă gama de aparate foto şi a reuşit să rămână lider de piaţă la nivel global timp de 18 ani consecutivi.

Vom continua să perfecţionăm tehnologiile de imagistică bazate pe tehnologia optică, să îmbunătăţim şi să extindem seria de aparate foto EOS şi seria de obiective RF/EF. Obiectivul nostru este de a oferi modalităţi noi de înregistrare a imaginii, care să răspundă nevoilor utilizatorilor tot mai diferiţi, să promoveze şi să contribuie la dezvoltarea domeniului foto-video.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.