Canon Powershot V10: Vlogging mult mai ușor

Canon a lansat PowerShot V10, o cameră video compactă şi uşor de folosit pentru vlogging, dedicată celor care doresc să aibă aproape prietenii şi urmăritorii în aventurile lor, fără să care echipamente greoaie.

Cântărind puţin peste 211g şi potrivindu-se perfect în buzunarul utilizatorilor, PowerShot V10 le oferă creatorilor de conţinut de lifestyle şi călătorii un echipament complet, cu microfon de calitate deosebită şi suport încorporat. Această cameră video vă permite să realizaţi conţinut interesant pentru comunităţile dumneavoastră, datorită posibilităţii de filmare 4K UHD şi fundalului estompat cu aspect profesional.

Carcasa verticală rezistentă are un design nou, creat de Canon, pentru a oferi un echipament portabil şi discret pe care creatorii de conţinut să îl poată folosi cu încredere când se filmează în locuri aglomerate. Nu veţi rata niciodată momentele şi reacţiile spontane datorită butonului de înregistrare amplasat în mod convenabil şi care a fost gândit pentru controlarea rapidă a camerei video cu o singură mână.

Creativitate la un alt nivel

Imagine la un alt nivel prin calitatea senzorului CMOS de 1.0 inch. Poți înregistra până la 4K UHD în 30 de cadre pe secundă, cu posibilitatea de a crea slow motion în FULL HD la 60 de cadre pe secundă. 

Creează și distribuie conținutul tău într-un mod cât mai eficient prin intermediul opțiunilor facile pentru creatorii de conținut, microfonului incorporat și obiectivului.

Cu o greutate de doar 211 grame, Canon PowerShot V10 este o cameră extrem de portabilă ce poate fi utilizată în orice situație. Sistemul de prindere în plan vertical oferă confort și permite înregistrarea cu o singură mână pentru un timp îndelungat. 

Senzorul și procesorul de imagine

Senzorul CMOS de 1.0 inch oferă capabilități atât pentru fotografie prin intermediul procesorului DiGIC X, cât și pentru filmare la o calitate superioară. Camera oferă o rezoluție de 15.2 MP pentru poze și o rezoluție de 13.1 MP pentru video la o diafragmă constantă de F/2.8. De asemenea, distanța focală de 19mm și unghiul larg de vizualizare permite crearea unor selfie-uri naturale fără a te apropia prea mult de cameră, favorizând astfel reducerea distorsiunii imaginii. 

Capabilități video pentru vlogging

Fie că ești începător sau avansat, Canon PowerShot V10 oferă mai multe opțiuni de utilizare atât prin modul auto, cât și prin modul manual ce îți permite un control detaliat asupra setărilor pe care dorești să le folosești. Camera utilizează sistemul de Contrast Autofocus și oferă posibilități de înregistrare în 4K UHD la 30 de cadre pe secundă și FHD la 60 de cadre pe secundă. 

Accesarea aplicației Canon Connect permite utilizarea opțiunii de livestream, iar cele două microfoane incorporate elimină zgomotul de fundal, oferind în același timp un sunet foarte clar, perfect pentru vlogging. 

Aspectul camerei

Greutatea de doar 211 grame face ca noua cameră Canon PowerShot V10 să fie extrem de portabillă, aceasta având dimensiuni de 63.4 x 90.0 x 34.3mm. 

Monitorul LCD 2.0 poate fi înclinat în diverse unghiuri, fapt ce permite utilizarea camerei într-un mod extrem de eficient. Totodată, sistemul de prindere permite utilizarea camerei de la un unghi de -30 de grade și până la un unghi de +30 de grade, toate butoanele acesteia fiind accesibile printr-un singur deget.

Cumpără acum noua cameră de vlogging Canon PowerShot V10

Canon Powershot V10 Camera Video Basic Vlogging Kit Negru

Canon Powershot V10 Camera Video Basic Vlogging Kit Silver

Canon Powershot V10 Camera Video Advanced Vlogging Kit Negru

Canon Powershot V10 Camera Video Advanced Vlogging Kit Silver

Scrie-ne în comentarii de cât timp faci vlogging și dacă vei cumpăra noua cameră Canon PowerShot V10

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.