Sony prezintă noul brand de echipamente de gaming pentru PC INZONE

Sony Europe B.V. lansează INZONE™ – un nou brand de echipamente de gaming pentru utilizatorii de PC, care îi ajută pe gameri să-și ascută simțurile și să-și maximizeze abilitățile în joc. Monitoarele INZONE oferă o imagine incredibilă, de înaltă rezoluție și un interval dinamic mare, în timp ce căștile oferă o experiență de audiție superioară și integrează tehnologia 360 Spatial Sound pentru Gaming. Noul brand este construit pe baza expertizei Sony ca pionier în domeniul tehnologiei audio-vizuale, oferind caracteristici care îi le vor oferi gamerilor ocazia să se lase învăluiți de acțiune și să rămână perfect concentrați. Proiectat pentru performanțe extraordinare, brandul INZONE le permite utilizatorilor să se aventureze într-o experiență imersivă, care să-i conducă spre victorie. 

„Piața s-a extins iar interesul pentru zona de gaming este din ce în ce mai mare, odată cu răspândirea turneelor de e-sports și cu evoluția divertismentului în materie de jocuri video. Având în vedere istoricul solid al Sony în ceea ce privește produsele de tehnologie audio și video high-end, credem că această nouă gamă va oferi și mai multe opțiuni pentru cei care doresc să își modernizeze setup-ul actual de gaming. Ne dorim să contribuim la evoluția culturii jocurilor video, oferindu-le utilizatorilor de PC și PlayStation® o gamă mai largă de opțiuni pentru a-și îmbogăți viața prin intermediul gaming-ului. De asemenea, Sony se mândrește cu sponsorizarea cu cele mai importante ligi globale de e-sports, EVO 2022, PGL DOTA2 Arlington Major 2022 și VALORANT League 2022 și 2023 și ne dorim în continuare să contribuim la progresul culturii jocurilor video”, a spus Yukihiro Kitajima, Head of Game Business and Marketing Office, Sony Corporation.

Prezentarea generală a monitoarelor de gaming

Noul monitor de gaming INZONE M9 cu HDR oferă o rezoluție 4K și un contrast ridicat cu tehnologia Full Array Local Dimming, pentru gamerii care caută o experiență mai bună atunci când experimentează jocuri cu detalii redate în nuanțe de negru intens și sau în medii cu luminozitate crescută. Pasionații de gaming se pot aștepta, de asemenea, la o rată de împrospătare a imaginii de 144Hz, IPS și un interval de răspuns GtG (Gray to Gray) de 1ms pentru reacții mai rapide. În plus, monitorul de gaming INZONE M3 oferă o rată de împrospătare ridicată de 240Hz Full HD cu 1ms GtG (Gray to Gray) și tehnologii variable refresh rate (VRR), permițându-le gamerilor să capteze cu precizie mișcările rivalilor în jocurile de tip shooter. 

Conceput pentru a se potrivi stilurilor unice de joc

Suportul unic de tip trepied, cu adâncime redusă, oferă un confort total în timpul experienței de joc, optimizând în același timp spațiul de birou pentru periferice. Cu o amprentă mică a monitorului, utilizatorii pot poziționa cu ușurință o tastatură înclinată și un mouse pad mare de gaming în jurul ecranului sau chiar sub acesta. Alte caracteristici includ înălțimea și înclinarea reglabile, o selecție de culori pentru iluminare din spate și un sistem pentru gestionarea cablurilor pentru un setup ordonat. 

Experiență de joc fără cusur

Cu ajutorul switch-ului Auto KVM (switch Auto USB Hub), utilizatorii pot controla până la două PC-uri de la o singură tastatură, un mouse și o pereche de căști conectate la monitor. Cu FPS Game Picture Mode, utilizatorii pot optimiza luminozitatea și contrastul pentru a vedea cât mai clar adversarii. În plus, funcția Black Equalizer permite evidențierea detaliilor chiar și în zone umbrite. 

Interoperabilitate pentru gameplay mai bun

Perfect pentru PlayStation®5

Monitoarele INZONE M9 și INZONE M3 utilizează funcția Auto HDR Tone Mapping, care funcționează cu consolele PlayStation®5 pentru a recunoaște automat monitorul în timpul configurării inițiale și pentru a optimiza setările HDR. În plus, monitoarele de gaming INZONE vor comuta automat în modul Cinema – atunci când sunt vizionate filme prin PlayStation®5, dar și în Game Mode atunci când utilizatorii se joacă. 

Realizate în mod sustenabil

Materialul de ambalare a produselor Sony nu conține plastic și folosește doar materiale reciclate și celuloză nețesută, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor asupra mediului. 

Tu ce monitor deții și care este experiența ta cu acesta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.