Sony lansează noua cameră ZV-1F

Sony anunță astăzi noua cameră de vlogging ZV-1F. Oferind putere creativă, funcții de vlogging ușor de utilizat, conectivitate avansată și caracteristici prietenoase cu
mediul, aceasta este noua cameră dedicată vloggerilor și creatorilor de conținut care doresc să capteze fotografii și clipuri video uimitoare. Camera „de buzunar” a
fost optimizată pentru vlogging cu cele mai noi tehnologii Sony menite să evidențieze conținutul realizat de utilizatori.

Caracteristici cheie ale camerei ZV-1F:

 • Obiectiv fix superangular 20 mm 1 cu o deschidere a diafragmei F2.0 pentru înregistrare de tip selfie
 • Efect bokeh în fundal și funcția Face priority AE pentru a se asigura că
  subiecții ies în evidență
 • Optimizarea tonurilor pielii, inclusiv opțiunea Soft Skin Effect
 • Focalizare de înaltă precizie și Eye AF atât pentru oameni, cât și pentru
  animale 
 • Stabilizarea imaginii în Active Mode (electronic) la înregistrarea video 3
 • Presetări Creative
 • Look pentru exprimare vizuală supremă

„Am proiectat camera de vlogging ZV-1F de dimensiuni reduse gândindu-ne în primul rând la creatorii de conținut”, a declarat Yann Salmon Legagneur, Director Product Marketing, Digital Imaging, Sony Europe. „Pe măsură ce audiențele solicită din ce în ce mai des și mai mult conținut de înaltă calitate, creatorii au nevoie de o soluție de cameră all-in-one, care să ofere calitate superioară cu multe opțiuni creative, fiind în același timp ușor de utilizat și concepută pentru partajarea conținutului fără fir. De asemenea, suntem mândri că am încorporat caracteristici prietenoase cu mediul în realizarea ZV-1F, deoarece sustenabilitatea rămâne un obiectiv cheie pentru Sony.”

Exprimare creativă dusă la următorul nivel

Camera ZV-1F a fost proiectată pentru a-i permite subiectului să strălucească din orice unghi, cu un obiectiv fix superangular de 20 mm pentru o înregistrare optimă în mod selfie și un unghi de vizualizare larg, pentru a surprinde mai mult fundal. Camera de vlogging oferă, de asemenea, un efect bokeh frumos în fundal atât pentru fotografii, cât și pentru video, pentru a evidenția și mai mult subiectul sau pentru a crea un aspect mai fluid.

Tonurile pielii sunt optimizate atât pentru înregistrări video, cât și pentru fotografii, cu opțiunea „Soft Skin Effect”, care netezește și reduce ridurile la înregistrarea video și creează un efect natural al tonului pielii pentru fotografii. Face Priority AE ajustează automat luminozitatea în timpul înregistrării, astfel încât chipurile subiecților să poată fi captate cu luminozitate optimă, chiar și în situații în care condițiile de iluminare variază. ZV-1F oferă, de asemenea, focalizare de mare precizie și Eye AF atât pentru oameni, cât și pentru animale, ceea ce permite autofocalizării să se concentreze specific pe față și pe ochi, fără a fi deturnată de alți subiecți. Utilizatorii pot schimba cu ușurință protagoniștii folosind ecranul tactil al camerei.