Învață să folosești luminile în producțiile tale video. Powered by Godox

Iluminarea potrivită este cu adevărat importantă în realizarea unor filme, video-uri, spoturi, scurtmetraje, dacă nu chiar esențială și ne ajută să punem în evidență atât subiectul principal, cât și decorurile. Acest lucru l-au ilustrat și cei de la Godox, binecunoscutul producător de soluții de iluminare, într-unul dintre episoadele pubicate pe canalul propriu de Youtube.

În acest episod, echipa de producție a transformat o sală de box într-o adevărată arenă cu tentă vintage, folosindu-se de decor și mai ales de iluminare. Luminile Godox au fost folosite pentru a crea o iluminare de tip stadion/arenă și au făcut ca locul să arate complet diferit, pentru a surprinde în detaliu emoțiile și expresiile luptătorului, ca atunci când ai intra în mintea lui și ai avea aceeași perspectivă. Deci… cum pui luminile când vrei să filmezi o scena dramatică? Vom povesti mai jos.

De ce Godox?

Echipamentele de la Godox sunt potrivite pentru astfel de proiecte din mai multe motive. Printre ele, amintim:

  • rapiditatea cu care le poți pune în funcțiune
  • construcția robustă și ușurință setării/realizării reglajelor
  • mobilitatea și durata de viață a bateriei
  • numeroasele scenarii de iluminare pe care le poți realiza sau testa
  • modurile și flexibilitatea RGB

Urmărește aici tutorialul video, vei descoperi multe detalii extrem de utile și tructuri de care să ții cont la viitoarele tale experimente sau producții video.

Echipamente Godox folosite pentru realizarea acestui videoclip:

Dacă ești pasionat de subiect și ai folosit până acum soluții de iluminare cu halogen sau LED, te invităm să ne scrii în comentarii ce anume, ce consideri util la aceste accesorii și, nu în ultimul rând, care este setup-ul de lumini la care visezi?

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.