DJI lansează drona DJI Mini 3 Pro

DJI anunță lansarea dronei DJI Mini 3 Pro. Această dronă este la fel de puternică pe cât este de portabilă. Cu o greutate mai mică de 249 grame și cu funcții de siguranță îmbunătățite, nu este doar prietenoasă cu reglementările în vigoare, ci este și cea mai sigură din seria sa.

Specificații cheie

  • Ultra ușoară și pliabilă
  • Gimbal cu stabilizare pe 3 axe
  • Cameră cu senzor de 1/ 1,3 inci 48 MP
  • Calitate video la rezoluție 4K
  • Transmisiune video până la 12 KM

Performanță îmbunătățită

Mini 3 Pro are un aspect complet nou, optimizat pentru a profita mai mult de fiecare zbor. Cu elice mai mari, o înclinare aerodinamică a corpului și un sistem puternic de detectare a obstacolelor, acest design permite creșterea timpului de zbor și a siguranței. 

Gimbalul reimaginat oferă o gamă largă de rotație pentru fotografii cu unghi mic și fotografiere verticală,permițând o varietate de oportunități creative. 

Portabilitate avansată

Pentru creatorii de conținut aflați mereu în mișcare, portabilitatea este un aspect important. Designul pliabil și compact îl face, de asemenea, ușor de transportat în orice drumeție. Poți capta oricând imagini uluitoare, atunci când îți vine inspirația.

Timp de zbor bun

Poți surprinde și explora mai mult din împrejurimile în care te afli, cu o durată de zbor extinsă de până la 34 minute. Bateria inteligentă de zbor a DJI Mini 3 Pro este ultra-ușoară și are suficientă putere pentru a acoperi nevoile de fotografie aeriană. De asemenea, poți face upgrade la Intelligent Flight Battery Plus și te poți bucura de timp de zbor de până la 47 minute.

Utilizează drona atât ziua, cât și noaptea

DJI Mini Pro 3 își merită numele Pro: se descurcă remarcabil într-o gamă largă de condiții de iluminare. Fiecare imagine este îmbogățită cu o gamă dinamică mare pentru a dezvălui mai multe detalii, atât în lumină cât și în umbre.

De asemenea, te poți bucura de videoclipuri uimitoare 4K HDR și de fotografii RAW de 48 MP. În plus, modul D-Cinelike Color îți oferă posibilități de culoare mai bogate și o mai mare flexibilitate în procesul editării.

Folosește drona DJI Mini 3 Pro cu încredere

DJI Mini 3 Pro este complet actualizată pentru a sprijini detectarea activă a obstacolelor, precum și o transmisie video stabilă.

Este cea mai sigură dronă din seria Mini de până acum. Echipată cu senzori performanți pentru a detecta orice mișcare, alături de designul complet nou ce aduce aminte de o aeronavă, oferă o gamă de detectare mai largă și o siguranță sporită. De asemenea, Advance Pilot Assistance Systems, APAS 4.0, detectează în timp real obiectele situate în calea de zbor a dronei. Acest lucru permite DJI Mini 3 Pro să evite obstacolele în orice medii. 

Citește articolul: Cum să zbori legal cu drona în 2023 pentru a fi la curent cu toate noutățile legistlative în ceea ce privește utilizarea dronelor

Tu deții o dronă de la DJI și dacă da, care este experiența ta cu aceasta?

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.