Photo Story 2021 (ediție aniversară) – evenimente Sony

Anul acesta aniversăm 20 de ani de F64. Printre alte surprize, am pregătit și o ediție de Photo Story online, în cadrul căreia vom descoperi mai multe despre echipamentele Sony de la fotografi și videografi cunoscuți.

Povestea Photo Story a început în 2017. PHOTO STORY este un concept complex, în care am îmbinat informația cu practica, noutățile cu expriența, dorința de inedit cu tehnicile clasice.Timp de trei ani, edițiile Photo Story au reunit pasionații de fotografie și videografie, care sunt în continuare dornici de a-și îmbunătăți cunoștințele și de a întâlni oameni din domeniu. Anul acesta, Photo Story continuă online.

Haideți să descoperim în cele ce urmează ce invitați avem la ediția aniversară de 20 ani, evenimentele Sony!

Live Shoot - Portret, cu Marian Sterea, 11 octombrie, ora 20:00

 

Marian Sterea iubește să lucreze cu lumina si oamenii din jurul său. Pe 11 octombrie te invităm să urmărești un live shooting de portret direct din studioul lui Marian, care va folosi mai multe surse de lumină (atât flash, cât și lumină continuă), ne va povesti despre o serie de obiective de la Sony (prime și zoom) și, mai ales, va oferi o serie de sfaturi utile în ceea ce privește fotografierea portretelor. În plus, îi vei putea adresa live orice întrebare!

Cine este Marian Sterea?

Marian Sterea este co-fondator al celei mai importante comunități de fotografi de nuntă și evenimente din România, WEDDCAMP Comunity, și unul dintre inițiatorii 2CreativeWorkshop

Cum se prezintă Marian Sterea pentru cei care nu îl cunosc?

“Iubesc fotografia, iubesc să transform momentele acelea imperfecte în emoții perfecte. Și iubesc să lucrez cu lumină și oamenii din jurul meu. Pentru mine fotografia nu este despre cele mai scumpe sau noi camere. Altminteri, banii îi investesc cu drag în echipamente, mai ales dacă este vorba despre lumini. Pentru mine, chiar și astăzi rămân valabile cuvintele lui Annabel Williams: Fotografia este 90% psihologie și 10% tehnică.”

Ionuț Trandafir - De la pasiune la business și de la business la pasiune, 13 octombrie, ora 20:00

De la Ionuț Trandafir vom afla cum poți transforma pasiunea în business, cum să atragi clienți și cum să comunici eficient cu aceștia, dar și cum îți poți menține viu entuziasmul față de bussines-ul tău. Cu experiența de peste 10 ani în domeniul cinematogriei, Ionuț Trandafir va povesti despre cum poți aduce emoții în sufletele oamenilor prin intermediul artelor vizuale.

Principalele puncte de discuție vor fi:

  • de la facultate la angajat și de la angajat la freelancer
  • de la nunți la clipuri muzicale și de la clipuri muzicale la reclame
  • secretele filmelor
  • sesiune de întrebări și răspunsuri

Cine este Ionuț Trandafir?

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul cinematografiei, Ionuţ Trandafir este omul care şi-a dedicat timpul şi creativitatea în a crea poveşti în imagini. A absolvit facultatea de Arte şi Design în Timişoara, s-a îndrăgostit de montaj lucrând în televiziune, iar drumurile l-au adus în Bucureşti unde a început să creeze videoclipuri muzicale. Printre artiştii cu care a avut mai multe colaborări se numără Smiley, Andra, The Motans, Delia, Inna, Lidia Buble, Lora, Alina Eremia şi mulţi, mulţi alţii. Oricât de mult iubeşte să creeze poveşti prin scenarii şi să le vadă cum prind viaţă pe platoul de filmare, provocarea şi pasiunea lui rămân poveştile adevărate. Ionuţ Trandafir a schimbat viziunea unui film de nuntă prin conceptul care a adus emoţii în sufletele oamenilor – Same Day Edit, provocarea filmării şi editării întregului highlight video până la finalul evenimentului.

Mai multe despre proiectele lui poți afla aici.

Ești gata să iei parte la Photo Story 2021 online? Alege evenimentul de care ești interesat de mai jos:

LIVE #1 Marian Sterea (11 octombrie, 20:00) Înscrie-te AICI

LIVE #2 Ionuț Trandafir (13 octombrie, 20:00) Înscrie-te AICI

Te așteptăm cu drag la evenimentele online, să învățăm lucruri noi despre pasiunea noastră comună alături de fotografi și videografi cu experiență!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.