F64 prezintă Canon RoadShow septembrie 2021

În perioada 27 septembrie – 4 octombrie, Canon și F64 te invită la o nouă ediție RoadShow. Așa cum te-am obișnuit până acum, vei avea ocazia să testezi cele mai noi echipamente full-frame, DSRL și mirrorless, de la Canon. 

În cadrul acestei ediții, orașele plasate pe harta Canon RoadShow sunt: Timișoara, Satu Mare, Oradea și Craiova. În fiecare oraș din cele menționate, Cristian Vasile, ambasador Canon, va fi pregătit să ne dezvăluie cât mai mult despre secretele echipamentelor Canon.

Vom discuta despre diferențele dintre DSLR și mirrorless, care din cele 2 sisteme se potrivesc mai bine în fiecare tip de fotografie, despre ce beneficii îți oferă folosirea unor aparate cu senzor Full-Frame versus APS-C (crop factor), şi, mai ales, care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău sau pentru genul de fotografie pe care îl practici și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!

Ce echipamente foto-video vei putea testa la evenimentele din Canon RoadShow septembrie 2021?

Cele mai noi aparate mirrorless și DSLR produse de Canon, dar și o mulțime de obiective compatibile cu ele, atât pentru montura EF (DSLR), cât și montura RF (mirrorless).

Canon EOS RP
Canon EOR R
Canon EOS R6
Canon EOS R5

Veți putea testa, de asemenea, și o gamă variată de obiective Canon RF și EF:

Canon RF 28-70mm F2
Canon RF 70-200mm F2.8
Canon RF 15-35mm F2.8
Canon RF 50mm F1.2
Canon RF 85mm F1.2
Canon RF 35mm F1.8
Canon RF 50mm F1.8

Agenda evenimentelor din cadrul Canon RoadShow septembrie 2021

Descoperă mai jos oraşele şi locaţiile în care au loc prezentările şi sesiunile touch&try.

Nu amâna înscrierea, numărul de participanţi este limitat!

Timișoara, 27 septembrie, ora 17:00, la În spatele casei

UPDATE: Toate locurile au fost ocupate.

Oradea, 28 septembrie, ora 17:00, la Hotel Continental Forum

UPDATE: Toate locurile au fost ocupate.

Satu Mare, 29 septembrie, ora 17:00, la No. Pardon Pub

Craiova, 4 octombrie, ora 17:00, la Hotel Ramada Plaza By Wyndham Craiova.

UPDATE: Toate locurile au fost ocupate.

La toate cele 4 evenimente, Cristian Vasile (Igu) va dezvălui participanților cât mai multe secrete despre echipamentele Canon și va răspunde tuturor întrebărilor adresate de către aceștia. Cine este Cristian Vasile?

 

Cristian Vasile (Igu) este renumit pentru portretele realizate în studio și pentru fotografia de acțiune. Pentru Cristian, fotografia echivalează cu explorarea, așa că în expedițiile sale îi este util autofocusul extrem de exact, stabilizarea senzorului și cele două sloturi de card. Plus ecranul LCD rabatabil și rotativ. În ceea ce privește fotografia de portret, este încântat de cele 20 de cadre pe secundă care îi permit să surprinda microexpresiile personajelor.

Cum a fost la Canon RoadShow Iunie 2021?

Ești curios cum a fost la ediția din iunie? CanonRoadShow iunie 2021 a trecut prin orașele: Constanța, Brașov, Sibiu și Târgu Mureș.

Găsești în acest ARTICOL mai multe detalii, cum s-au întâmplat lucrurile, unde am fotografiat, ce am fotografiat și bineînțeles, ce echipamente au putut fi testate de către participanți.

Ești gata să iei parte la Canon RoadShow în septembrie 2021? Alege evenimentul de care ești interesat de mai jos și completează formularul! Nu amâna înscrierea, numărul participanților este limitat!
Canon RoadShow în Timișoara, 27  septembrie, ora 17:00 – UPDATE: Toate locurile au fost ocupate.
Canon RoadShow în Oradea, 28 septembrie, ora 17:00 – UPDATE: Toate locurile au fost ocupate.
Canon RoadShow în Satu Mare, 29 septembrie, ora 17:00 – Înscrie-te AICI!
Canon RoadShow în Craiova, 4 octombrie, ora 17:00 – UPDATE: Toate locurile au fost ocupate.
Te așteptăm cu drag la Canon RoadShow în septembrie 2021, să discutăm despre diferențele dintre DSLR și mirrorless, care din cele 2 sisteme se potrivesc mai bine în fiecare tip de fotografie, despre ce beneficii îți oferă folosirea unor aparate cu senzor Full-Frame versus APS-C (crop factor), şi, mai ales, care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău sau pentru genul de fotografie pe care îl practici și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Buna ziua!
    Sunt sanse sa mai suplimentati locurile la Craiova?

    • Bună ziua! În cazul în care sunteți de acord să vă trecem pe lista de așteptare cu mailul cu care ați comentat la acest articol, dacă anulează cineva rezervarea pentru evenimentul de la Craiova, veți fi anunțat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.