Cum a fost la Canon RoadShow iunie 2021

În perioada 10-16 iunie 2021, Canon și F64 și-au unit forțele și au organizat o nouă ediție RoadShow, cu sesiuni inedite de testare a echipamentelor full frame, DSLR și mirrorless.

Oraşele plasate pe harta Canon RoadShow în iunie 2021 au fost: Constanța, Brașov, Sibiu și Târgu Mureş. În fiecare oraș din cele menționate, a fost prezent unul dintre ambasadorii Canon, care a dezvăluit cât mai mult dintre secretele echipamentelor Canon.

Am discutat despre diferențele dintre DSLR și mirrorless, care din cele 2 sisteme se potrivesc mai bine în fiecare tip de fotografie, despre ce beneficii îți oferă folosirea unor aparate cu senzor Full-Frame versus APS-C (crop factor), şi, mai ales, care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău sau pentru genul de fotografie pe care îl practici și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!

Temele sesiunilor de Touch&Try a diferit în funcție de stilul de fotografie al fiecărui speaker. Astfel, am abordat fotografia din prisma fotografiei de eveniment, de natură sau urbană.

Ce echipamente au fost testate în cadrul acestui Canon RoadShow?

Cele mai noi aparate mirrorless și DSLR produse de Canon, dar și o mulțime de obiective compatibile cu ele, atât pentru montura EF (DSLR), cât și montura RF (mirrorless):

Iată care a fost atmosfera la evenimentele Canon RoadShow din iunie 2021!

Canon RoadShow Constanța

Canon RoadShow Brașov

Canon RoadShow Sibiu

Canon RoadShow Târgu Mureș

Până la următorul RoadShow, te așteptăm cu o mulțime de oferte la produsele Canon pe site-ul F64.

Urmărește Pagina de Facebook F64 și Blogul F64 pentru a afla detalii despre viitoarele evenimente.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.