Sony lansează competiția Vlog Challenge 2021

După lansarea camerei pentru vlogging ZV-10, Sony anunță organizarea competiției SONY VLOG CHALLENGE 2021

Sony Vlog Challenge 2021 îi încurajează pe participanți să creeze un vlog pe un subiect care îi pasionează și îi entuziasmează. Perioada de înscriere este 27 iulie – 27 septembrie 2021, iar competiția se adresează creatorilor de conținut video, din întreaga Europă. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 29 noiembrie 2021.

”Enter my world”

Tema Sony Vlog Challenge 2021 este Enter my world. Organizatorii îi invită pe participanți să arate ceea ce îi pasionează cel mai mult.

Ai ceva fără de care nu poți trăi? Ceva uimitor, despre care simți că merită împărtășit cu lumea? Sony Vlog Challenge te provoacă să îți exprimi individualitatea.

Premiul

Vor fi aleși 5 câștigători care vor primi noua cameră pentru vlogging Sony ZV-10.

Clipul campaniei poate fi vizionat aici:

Urmărește-ne în continuare pentru a afla cele mai noi știri importante pentru comunitatea de creatori de conținut!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.