Fotografia de eveniment, cu Florin Ștefan

Pe data de 23 iunie a avut loc evenimentul LIVE Fotografia de eveniment, cu Florin Ștefan, în cadrul Zilelor Sony.

Am aflat alături de Florin Ștefan:

  • de ce este important să ai o direcție
  • de ce este bine să mergi la conferințe
  • despre importanța înscrierilor la concursuri

Iată ce ne povestește Florin Ștefan:

“Nu încerc să umplu niște rânduri despre mine prin această descriere, dar pot scrie cât mai puțin și să las fotografiile să vorbească de la sine… doar ele pot spune momentul când se descoperă, se ilustrează, se proiectează clipa cea mai importantă strânsă într-o fotografie. Aceasta „clipă înrămată”, unde timpul se oprește, poate spune totul despre subiect, dar și despre cel, care doar din voința lui, a expus momentul pe hârtie. Aceasta poate fi o descriere a unui fotograf al contrastelor care printr-o veșnică mișcare a fragmentat timpul cadru cu cadru.”

Premii:

  • Anul 2020: Top 10 Fearless Photographers, Top 10 WPS, Top 50 ISPWP, Locul 3 Fotografi-cameramani
  • Anul 2019: Top 50 ISPWP, Top 5 WPS, Locul 2 fotografi-cameramani
  • Anul 2018: Top 50 ISPWP si Top 5 WPS, Locul 2 fotografi-cameramani 

Florin Ștefan deține echipamentul:

De când am trecut pe Sony, prelucrarea fotografiilor a devenit un pic mai blândă. Lucrez mult mai repede. Motivul pentru care am trecut la Sony a fost pentru că am vrut să fiu mai rapid.

Florin Ștefan

Puteți urmări întreaga prezentare aici:

Tu încotro crezi că se îndreaptă fotografia de eveniment? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.